Skocz do zawartości

Pomoc W Wycenie Wydechu

Anici
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, ostatnio miałem małą stłuczkę w której nieco ucierpiał mój Bandit. Jak kogoś interesuje to zdarzenie to tutaj podaję linka do opisu http://polishbanditcrew.pl/topic/25613-pijany-kierowca-pierwsza-st%C5%82uczka-w-%C5%BCyciu/. Motocykl to dokładnie Bandit 600 N z 2000 roku. Obrażenia nie są duże, ale wgnieciony został wydech Yoshimura. Z tego co wiem, to muszę znać wartość uszkodzonych części, kiedy staram się o likwidację szkody u ubezpieczyciela. Także tutaj moje pytanie jak nazywa się model tego wydechu? Zdążyłem zaobserwować że chyba nie jest on już w produkcji bo nie mogę go znaleźć na stronie Yoshimury, więc może ktoś wie ile on kosztował jak jeszcze był w produkcji (nówka), ile kosztuje teraz używany? O ile można go gdzieś znaleźć, bo ja miałem z tym problem. Czy może istnieje jakiś inny model Yoshimury który jest aktualnie produkowany i pasuje do B6 N 2000r.? Chcę znać plus minus koszt tego modelu, albo chociaż innego pasującego z tej firmy, o podobnych parametrach. Poza tym Pan z biura ubezpieczeniowego w moim mieście polecił mi, że mogę pojechać do autoryzowanego serwisu Suzuki, żeby wycenili naprawę, wystawili fakturę, i wtedy ja nie dostaję gotówki tylko ubezpieczyciel płaci za naprawę serwisowi, tylko mam obawy że serwis suzuki wymieni wydech na fabryczny, a jednak Yoshimura brzmi świetnie i nie chciał bym się jej pozbywać. Jak ktoś ma jakieś informacje których szukam albo inne porady, to proszę o pomoc. Dołączam zdjęcie wydechu żeby nie było wątpliwości, chociaż z tego co zauważyłem w banditach występuje tylko jeden model yoshimury :)

thumb_ihost_1431434316__wp_20150512_002.

mi wydech seryjny wycenili w pzu na ponad 2 k także zastanów się czy mówić komukjolwiek ze to joszi :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.