Skocz do zawartości

Bandit 1200Sa 2006 I Gsxr 600 Srad 98

Gość Dzinks
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Zacne maszyny! Myślę właśnie o takim b12, jeszcze olejak a już z abs ale to dopiero na przyszły sezon.

Sezon w pełni ktoś się skusi  :usmiech:

• 4 weeks later...
  • 1 month later...

Masakra jakaś. Nikogo chętnego nie ma, nawet nikt nie zadzwonił. Aż dziwne. Jak ja szukałem sprzętu, to zjeździłem się bo w łódzkim nic nie było. A tu cisza totalna. Wydaje mi się że łatwiej byłoby sprzedać gdyby:

-nie zabierali prawka po przekroczeniu o 50km/h

-nie zmienili przepisów co do wieku

Edytowane przez Dzinks

SRAD z 98r miał 97 koni a Twój ma 120 wedle tego co napisałeś w aukcji z allegro. Może dopisz w ogłoszeniu na olxie co zrobiłeś aby taką moc uzyskać coby zachęcić potencjalnego nabywcę.

Tak serio to musisz trafić miłośnika modelu bo srad 600 szału nie robi - jest słaby, na gaźnikach, ma kiepskie zawieszenie. Większość jak szuka srada to 750 na wtrysku i USD albo po prostu czegoś nowszego z fajniejszym designem coby zwrócić uwagę płci pięknej.

Edytowane przez krynio

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.