Skocz do zawartości

[K] Suzuki Bandit 600 S/n '99~'02

Hirad
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie,

kupię dla siebie Suzuki Bandit 600 w wariancie S lub N z roczników 99~02 (jeśli trafiłaby się młodsza sztuka w założonym budżecie, byłoby bosko)

Do wydania mam ~6k, najlepiej, aby moto było gdzieś w okolicach Lublin - Warszawa (najlepiej w miastach, nie 60 km pod nimi ;))

Miałoby to być pierwsze moto, więc bardzo zależy mi kupić dobrze, a nie szybko (chociaż czuję na karku oddech uciekającego sezonu).

W razie jakichkolwiek pytań, pozostaję do Waszej dyspozycji.

Ze swojej strony zapewniam, że będę o niego dbał, wyprowadzał na spacery (te długie też), karmił i w ogóle chuchał i dmuchał.

Edytowane przez Hirad

odezwij sie na pw do mnie  mam bandita 2001r wersja N

Jak trochę dozbierasz i niczego interesującego nie znajdziesz to możesz się do mnie odezwać. Ewentualnie jak będziesz w Lublinie to podjechać i zobaczyć :)

Ja ostatnio idealne moto dla Ciebie sprzedałem - wszystko zrobione tylko klocki na przód włożyć i jazda... poszło po 3 dniach z ogłoszenia...

Ja ostatnio idealne moto dla Ciebie sprzedałem - wszystko zrobione tylko klocki na przód włożyć i jazda... poszło po 3 dniach z ogłoszenia...

Ot, masz moje szczęście...

Jak trochę dozbierasz i niczego interesującego nie znajdziesz to możesz się do mnie odezwać. Ewentualnie jak będziesz w Lublinie to podjechać i zobaczyć :)

A o czym mowa? I ile miałbym dozbierać? Bo będę w ten weekend w Lublinie, więc mógłbym rzucić okiem ;)

Na razie udało mi się tylko napisać treść ogłoszenia, bo cały czas bije się z myślami o sprzedaży. Bo boje się jak każdy czy kupie coś dobrego.

Nie ma problemu, możemy się wstępnie umówić na któryś dzień i czy to ty do mnie czy ja do Ciebie mogę podjechać. Nawet tak po prostu pogadać :P

Opis i co zostało zrobione wysyłam na PW. 

Mój to ten czerwony :D

Edytowane przez grucha

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Nie chcesz 1.2 bandziora? :-D jak masz olej w głowie to się od razu nie zabijesz, a przynajmniej po sezonie Ci się nie znudzi ;-) zastanawiam się nad zmianą motocykla, tylko jeszcze nie wiem co jest lepsze niż b12.... ?

Generalnie, to temat jest trochę nieaktualny, a ja z tego całego zamieszania nie zamknąłem.

Kupiłem już moto od Gruchy, więc dziękuję za wszystkie propozycje!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.