Skocz do zawartości

Fazer 1000

tom32
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Kupie yamahe fazer 1000 najlepiej z wlkp z rocznika 2001-2005,jak cos ktos to na pw

do jakiej kwoty szukasz? Kumpel sprzedaje swojego fz1s

no do 10 tys maksymalnie a czy uda sie cos znalezc sensownego w tej kwocie zobaczymy,niechciałbym urzadzac rajdow po kraju w poszukiwaniu moto

a to nie ta kasa, fzs 1000 powinieneś znaleźć bez problemów ;)

Fakt, że poniżej 10k jest wybór lytrowych FZSów, ale w takich kwotach to najeździć się będzie trzeba i wiele razy rozczarować... Sam szukałem do 10k, aż w końcu dołożyłem i mam piękny oryginał... Ogólnie na aukcjach widać... Jak nie wgniot to malowanie nie pasujące rocznikowi itp... zapoznaj się z http://www.motocykl.org/viewtopic.php?f=20&t=12302#p186270 (przed 2003 srebrna rama i napis na baku, po 2003r czaarna rama i na bau)

Edytowane przez Dj_Kris007

o dzieki panowie za porade cenna lektura wlasnie ja przegladam;))

Jak nie masz daleko to jedź i zobacz na żywo... Na zdjęciach to i trupy wyglądają ładnie... Fakt, że malowanie i naklejki w tym są jak powinno być... Lagi raczej proste, ale silnika trzeba posłuchać, łożysko główki, napęd sprawdzić itp itd... Jak dobrze będziesz gadał to dużo się dowiesz po samej rozmowie tel.

Edytowane przez Dj_Kris007

Sęk w tym ze to odemnie 360km i nie chciałbym jechac tyle km i sie rozczarowac, dzis byłem oglądac jednego przez tel tylko usłyszałem nic nie brakuje niezniszczony tylko lagi uszczelnic  zmienic olej i heja a na miejscu okazało sie ze oprócz lag to cały do poprawek lakierniczych silnik do malowania bo platy złaza a nie wspominajac juz o plaku ile na to było wlane,masakra jednym słowem no i moto sciagniete z zachodu także jeszcze koszty przerejestrowania

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.