Skocz do zawartości

Suzuki Bandit 600N 2001R Czarny

Gość destroyed22
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Postanowiłem sprzedać swojego małego B i rozejrzeć się za dużym, ewentualnie coś większego xx1100 / zzr1200 / fjr1300.. Ale do rzeczy: Moto mam 4 sezon, każdego z nich nabijałem jakieś 4-5kk. Wymiany robiłem na bierząco (oleje,filtry itp), z dodatków szyta kanapa, kufer, wydech Laser. Kilka dni temu wymienione klocki tył SDS oraz nówka akumulator.. na tą chwilę przebiegu 56400 i ciągle rośnie, w razie pogody śmigam do pracy a raz na któryś weekend nad morze czy gdzieś w koło komina. Wszystko technicznie jak ta lala, nigdy mnie nie zawiódł i pewnie jeszcze długo posłóży, opony spokojnie polatają michelin pilot road 2, napęd w dobrym stanie, spalanie w normie, odpala bez najmniejszych problemów, tak jak powinno być, z wad: migacze z przodu klejone w pełni sprawne oraz dwa wgnioty na baku po jednym z kazdej strony - takiego go kupiłem i takim latam, nie szpeci i po prostu nie potrzebowałem tego robić.. link do olx: http://olx.pl/oferta/suzuki-bandit-600n-dodatki-CID5-ID9Fuxr.html  dla pbc 7000tyś

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

No i pojechała w siną dal.. myślę że w dobre ręce i za pewne nowy właściciel zawita do naszego forum :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.