Skocz do zawartości

Bandit Cyborg 650 N 2010

pmc
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witam sprzedam B 6,5 2010 cena do negocjacji, info w linku http://olx.pl/oferta/suzuki-gsf-650-bandit-CID5-IDanV5b.html  przesiadam się na sporta, posiadam go od zeszłego sezonu, poprzedni właściciel znany w środowisku PBC, motocykl forumowy, osoby zainteresowane proszę o kontakt PW. Na ogól motung jest prawie zawsze czysty, to moje zboczenie :P pozdr  proszę darować sobie zbędne komentarze ze za czysty :P i że wyszykowany na sprzedaż LwG

Ja polecam. Bardzo, bardzo ciężko o taką zadbaną sztukę. Mam nadzieję że trafi w dobre ręce

przesiadam się na sporta, 

Na co konkretnie, jeżeli można wiedzieć? Bo ja już tracę nadzieję że na Lubelszczyźnie coś znajdę, a dalej 150-200km średnio uśmiecha mi się jechać :P

cbr 929 gixx 7,5 i może r6 :P, grucha na co polujesz?

ten motocykl coś jeździł czy tylko stał w pokoju ? :D

Też na gixx'a tylko 600, bo na razie mi przeszło by pakować się w CBR 1100XX.

Choć ja mam pewnie dużo mniejszy budżet bo ja celuje w coś ~2002/2005

Mam dobrą sztukę z 2004 roku ale cena różni się sporo od tego ile mogę zapłacić :/

polerka ma większy przebieg niż moto  :lol:

Edytowane przez Owca

jezdził jezdził :P a w pokoju hm dobry pomysł tylko windy nie mam aby go wwieść a klatkanie da rady bo za wąsko chyba ze rozłoze na części :P 

• 1 month later...

Ma ABS?

Szkoda, kumpel szuka jakiejś dobrej sztuki ale tylko z ABS.

• 1 month later...
  • 2 months later...

Jak będzie na handel jeszcze ze 2 tyg to myślę, że się dogadamy :)

• 1 month later...

NIEAKTUALNE motung zostaje na forum :) pora szukać coś nowego :P

Zostawiasz go i szukasz czegoś nowego, czy sprzedałeś? Bo jakoś niejasno albo ja nie czaje :D

Poszedł do nowego właściciela :P napewno się niedługo pochwali, jak tam kat sie sprawuje?

nio niech wozi i przynosi frajdę z jazdy :) pilnuj Kokos tam kolegi :)

Niech się sam pilnuje. Make fenomenalny motocykl to niech teraz i niego dba.

No jest, jest i garaż ozdabia  :)  przemek hardcore przyjechał z Łęcznej w mrozie za co jeszcze raz dziękuję. Czapkę tylko z wrażenia zostawił i kask (choć to omówione i wróci jak coś nabędę). Jajka odmroziłem bo nie mogłem wytrzymać i w normalnych ciuchach wskoczyłem na 20 min na moto :(   Tak pedantyczny jak wszyscy na forum widzieli, choć oxford grzeje tylko na najniższym ustawieniu, nie wrzuca na wyższe, ktoś ma podobne doświadczenia? Pozdr

to fakt nie mogłem znaleźć czapki, a sądziłem ze mam ja w plecaku, nie wiem czy twój doberman mi jej nie wywlókł :P a co do wyższych lvl manetki włączyły mi się na maxa dopiero pod Chełmem, więc coś nie tak z nimi może się mrozu przestraszyły :)

Spoko, zobaczymy, może kwestia na 5 min roboty dla kogoś kto wie co robi ... także ja nie dotykam :)  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.