Skocz do zawartości

Kacyk - Ocena Motocykla

Gość kacyk
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Niech maszyna wozi :)

Swoją drogą wiedziałem dużo wcześniej o tym motocyklu od Lenara niz powstał Temat na PBC dzisiaj mieliśmy po niego jechać  :hahahaha: z kolegą z Forum 

hehe gratuluje zakupu, czarne jest piękne, mam dokładnie taki sam rocznik 2011, syku płakał jak kupowałem ;-)...cieszę się że forum dorobiło się kolejnego gsx 1250 , będzie z kim wymieniać info i wrażenia. mój ma 34 tyś przejechane, napęd wymieniłem po kupnie, opony również, klocki z tyłu były do wymiany, z przodu mechanik mówił żeby nie ruszać.ale jeśli koleś po warszawie śmigał i 24 tyś zrobił to to realne ta wymiana klocków. mogli też go trochę naciągać w tym aso, mogło mu coś wpaść między zaciski i zajechać jedne klocki w ten sposób etc. popstrykaj foty i daj znać na priva jak bedziesz kolektory pucował, bo też myślę o takiej łaźni dla mojego .pzdr

P.S. co do ślunska, mój jest czorny jak czechmon, jak diasek, jak wongiel. syku zdradził śląsk i kupił gorolski , modry :) czorny werciło się kupić :-)

Edytowane przez ilm

Gratuluję zakupu! I trochę zazdroszczę, bo poluję na wersję 650 i tech chciołbym czorną. Bo wiadomo, że czornom się najlepiyj pod grube podjeżdżo ;)

to nie przez kolor - to przez to że młodszego kupił ;)

więc od tego czasu - czarne i z 2011 rocznika są brzydkie, no i bez stelaży na boczne kufry tym bardziej :)

No dobra, jestem w stanie zrozumieć why :D

Dzięki wszystkim za miłe słowa, na razie za mną trasa 250 km i codzienne dojazdy do pracy. Jutro jadę sprawdzić zawieszenie, opony i felgi bo coś mi tam do końca nie gra, przy okazji podciągną mi łańcuch to może przestanie poszarpywać przy schodzeniu z obrotów (tak od 3,5 tys w dół). 

Dziś podczyściłem łańcuch, felgę, zębatkę i parę okolicznych miejsc i jest różnica kolosalna, udało mi się wydobyć srebrny kolor gdzie powinien być. Nafta potrafi zdziałać cuda :D. Jak znajdę wolną chwilę to gdzieś maszynę zaprezentuję w dziale typu nowe nabytki ;)

Wrażenia jak najbardziej możemy powymieniać, póki co uczę się moto i je zbieram - na szybko jest znaaacznie wygodniejszy niż mój zet 1000 i ciągnie jak lokomotywa ;).

O kolektorach niebawem pomyślę to dam znać!

była na allegro pasta do kolektorów - ktoś nawet na forum ją chwalił

edit

byle nie kercherem bo ja Ci szpryca zejdzie to chłodnicę pokrzywisz

Edytowane przez syku

No coraz więcej GSXF-ów. na forum , gratulacje fajny sprzęcior,mażyłem o czarnym :zeby:  no ale jest jaki jest.

Co do kolektorów to polecam to :http://allegro.pl/hit-autosol-anti-blau-do-czyszczenia-kolektorow-i5201869943.html

naprawdę robi robotę i zero wysiłku.

A i kabelek ciachnij :usmiech: .

ten specyfik kupiłem, zobaczmy jak sie sprawdzi, moze jakas podgrupe załozymy? ;-) ciekaw jestem ile tu jest gsx 1250 na forum.

Edytowane przez ilm