Skocz do zawartości

Kumpel Szuka Moto

mefistoar
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

witam, kumpel zdał prawko i jest w trakcie poszukiwaniu sprzęta........jego budżet max 3,5 tysia, szuka czegoś w stylu Yamaha xj 600, tylko N-ki wchodzą w grę, jakby się coś Wam dobrego polecanego w tej cenie obiło o uszy to pisać mi tu :peace:

Edytowane przez mefistoar

3,5? trup do remontu....

nie wierze ze cos sensownego sie uda

moze jakis gs500e

3,5? trup do remontu....

nie wierze ze cos sensownego sie uda

moze jakis gs500e

3,5 + wymiana opon, wymiana napędu, regulacje wymiana oleju + filtrów, make up wyjdzie go 6 albo i 6,5 

Za 4000 stoi mój GSF 400.

3,5 + wymiana opon, wymiana napędu, regulacje wymiana oleju + filtrów, make up wyjdzie go 6 albo i 6,5 

czyli sie potwierdza :P

toto paczał

http://olx.pl/oferta/yamaha-xj-600-okazja-CID5-ID9fLcd.html#1ff7d8dec0

no mało kaski...... gs500e też luka

no ja wiem ze sa oferty. 

popatrz na to ogloszenie i zastanow sie ile trzeba wlozyc zeby to jezdzilo i wygladalo...

no ja wiem ze sa oferty. 

popatrz na to ogloszenie i zastanow sie ile trzeba wlozyc zeby to jezdzilo i wygladalo...

Ja szukałem swojego też w niskiej cenie, nie przerażało mnie ze miał 17 lat po zakupie na preglądzie wymienili mi tylko płyn haulcowy i zmianiłem opony. Motocykle które oglądałem w tamtym roku poniżej 5000 nie chcieliby wziąść na szrot :(

No chyba że szuka 125 cm3

Edytowane przez Tomq

Za 4000 stoi mój GSF 400.

podrzuć foty aktualne...... podrzucę kumplowi

no ja wiem ze sa oferty. 

mówiłem mu że w tej cenie to znajdzie "coś", ale będzie musiał sporo zainwestować ........ jest dorosły, pomogę mu wybrać najlepszego z jego propozycji ..... ciężko jest z wyborem w tej cenie :-), przeciągam zakup by zbierał kasę, ale już brakuje cierpliwości :rozpacz:

Niech dołoży 2 tys i mam dla niego bandziora w super stanie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.