Skocz do zawartości

Bandit 400

Gość DaroDarecki
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Kupię najmniejszego bandziora, najchętniej czarnego (wolniejszy, no trudno :P ), ktoś, coś ?

Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale najmniejszy Bandzior ma pojemność 250ccm, a Ty chyba chcesz 400 ;)

250 to rarytas, ktoś w ogóle z forum posiada ćwiartkę ?

Wysłane z mojego GT-I9105P przy użyciu Tapatalka

Nie kojarzę, żeby ktoś miał...

Choć w profilu ktoś kiedyś miał, ale znaleźć nie mogę :)

Była jakaś dziewucha co się chwaliła czarną "ćwiartką", ale kariery nie zrobiła na forum. Nie mirabelka czasem?

GSF250 to chyba wyłącznie na rynku azjatyckim były oferowane? Takie egzotyki to chyba tylko do kolekcji, a nie codziennego użytkowania... Z kolei GSF 400 ktoś chyba wrzucił ostatnio do naszego działu sprzedaży, ale z Suwałk do Lublina miałbyś kawałek :usmiech: .

Na cholerę Ci coś, do czego części nie ma a za rok i tak się znudzi ?

Edytowane przez krynio

dokładnie kupuj 600 i nie marudź :zeby:

GSF250 to chyba wyłącznie na rynku azjatyckim były oferowane? Takie egzotyki to chyba tylko do kolekcji, a nie codziennego użytkowania... Z kolei GSF 400 ktoś chyba wrzucił ostatnio do naszego działu sprzedaży, ale z Suwałk do Lublina miałbyś kawałek :usmiech: .

W markecie jest mój bandzior. Z Sandomierza.

Krynio! Co do cześci jest ich dość sporo jeśli komuś chce sie szukać a nie czekać na gotowe.

Wysłane z mojego EVOLVEO StrongPhone Q4 przy użyciu Tapatalka

• 1 month later...

Ja mam Dziorka 400, co do sprzedaży.. jak zarzucisz jakąś ciekawą ceną to możemy porozmawiać :D mój jest ten szybszy - czerwony! :D Zarzucę Ci fotkę. Moto jest po regulacji i synchro, zmieniony kompletny rozrząd, zaciski hamulcowe zrobione (wyczyszczone tłoczki i zmienione oringi). Nic ino jeździć.

WeH06H4.jpg

W Dziorku zmieniłem mocowanie tablicy rejestracyjnej, lusterka - chiński zamiennik oryginalnych. Kupiłem go w kwietniu w Rudzie Śląskiej od kobitki.

Błyszczy aż oczy trzeba mrużyć! :jezyk2:

@artur - akurat po myciu :D Inna sprawa to taka, że mam dziewczynę fotografa więc to też robi robotę. W rzeczywistości są małe odpryski na baku i zadupku. Chociaż jak na 20 letni lakier trzyma się nieźle :zeby:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.