Skocz do zawartości

Pieniny + Bieszczady 2015 Xrv

Widmo80
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Urlop wyczekiwany się zbliża i trzeba by zaplanować przynajmniej dokąd mniej więcej i  gdzie .

A więc 2 punkty maja byc 1 Pieniny Tatrzańskie , pobyt ze 2  dni nad  moim ulubionym J. Czorsztyńskim w Niedzicy Zamek . Pakujemy się i..

2 Bieszczady , Solina.

I tutaj pytanie do miejscowych ( Jadę z Kotliny Kłodzkiej ) Którędy warto przejechać np. między tymi punktami co by traska była fajna i ciekawa a i na miejscu już będąc  gdzie , którędy warto pojechać .

Byłem 3 lata temu w pieninach i  była np. runda dookoła Tater - polecam , jak i ciepłe źródła w Popradzie . Nasłuchałem się ile to fajnych miejsc jest do objechania w Bieszczadach  itp . ale którędy  , gdzie  to nie mam pojęcia  , dlatego gdyby  ktos mógłby cos ewentualnie zaproponować , co warto dotknąć, motocyklową oponą to będę wdzięczny . Fajnie tez  gdyby była mapka .

Z góry dzięki :)

Tutaj fotka  z przed lat jak  wracaliśmy  z Popradu   do Polski - polecam :)    https://goo.gl/maps/byDVqTu zrobione

Obraz%2B301.jpg

Edytowane przez Widmo80

Jak wracaliście to wtedy chyba sie poznaliśmy co nie ? :) Polecam mała u duża pętle i możesz zjechać do Ustrzyk Górnych i potem wzdłuż granicy do domu lecieć :) 

czym będziesz leciał? :D

Urlop wyczekiwany się zbliża i trzeba by zaplanować przynajmniej dokąd mniej więcej i  gdzie .

A więc 2 punkty maja byc 1 Pieniny Tatrzańskie , pobyt ze 2  dni nad  moim ulubionym J. Czorsztyńskim w Niedzicy Zamek . Pakujemy się i..

2 Bieszczady , Solina.

I tutaj pytanie do miejscowych ( Jadę z Kotliny Kłodzkiej ) Którędy warto przejechać np. między tymi punktami co by traska była fajna i ciekawa a i na miejscu już będąc  gdzie , którędy warto pojechać .

Byłem 3 lata temu w pieninach i  była np. runda dookoła Tater - polecam , jak i ciepłe źródła w Popradzie . Nasłuchałem się ile to fajnych miejsc jest do objechania w Bieszczadach  itp . ale którędy  , gdzie  to nie mam pojęcia  , dlatego gdyby  ktos mógłby cos ewentualnie zaproponować , co warto dotknąć, motocyklową oponą to będę wdzięczny . Fajnie tez  gdyby była mapka .

Z góry dzięki :)

Tutaj fotka  z przed lat jak  wracaliśmy  z Popradu   do Polski - polecam :)    https://goo.gl/maps/byDVqTu zrobione

Obraz%2B301.jpg

Masz może gdzieś więcej zdjęć z tej trasy:)?

Tak Tymon :) - tak było - by nie Ty to bym  nie byl na tym forum :P Wogóle to jest jakaś mapka z tymi  pętlami ? Jak jechać? Najciekawszymi miejscami .

Chciałbym mieć precyzyjną mapkę , sobie zrobic  w domu ,  bo wiem jak to jest  później  z jazdą po tych wioskach - :kamikaze: Nic nie wiadomo .

Np , sama trasa między Niedzicą a  Bieszczadami , którędy by była najkorzystniejsza . Może ktos  jest z tamtąd i wie .

Vieto jak to czym ? Królową :D  honda

Lelloo - tak , ale bez ubrań :)

Edytowane przez Widmo80

Albo inaczej  - jaką drogą warto przejechać  między Nowym Targiem  a Krosnem ?

Liczyłam na foty gór;D, ale może te bez ubrań też będą ciekawe;D. Traska po Słowackiej stronie - zazdroszczę, prześledziłam na street view. Jak się uda, to podobną zaliczę w tym roku:).

Leloo - dodam troche po powrocie do domu - jutro rano jadę

Ktoś może coś polecic , poza tym co dodałem ?