Skocz do zawartości

Cbr Xx1100 / Zzr 1200 A Może Bandit 1200?

Gość destroyed22
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Jak myslisz w tych kategoriach to pomysl jeszcze o vfr na vitku

Suzi wczoraj odjechała :( trzeba się otrząsnąć i myśleć co dalej żeby jeszcze polatac w tym sezonie coś, vfr szczerze mówiąc nie wpadło mi w oko... najchętniej zygzak ale po opiniach stwierdzam że chyba bezpieczniej będzie poszukać jakiegoś iksa..triumph sam nie wiem, w ogóle nie znam tej maszyny chociaż wygląda ładnie

3 cylindry w rzędzie.

Suzi wczoraj odjechała :( trzeba się otrząsnąć i myśleć co dalej żeby jeszcze polatac w tym sezonie coś, vfr szczerze mówiąc nie wpadło mi w oko... najchętniej zygzak ale po opiniach stwierdzam że chyba bezpieczniej będzie poszukać jakiegoś iksa..triumph sam nie wiem, w ogóle nie znam tej maszyny chociaż wygląda ładnie

Jak korba bokiem nie wyjdzie na obstawie u Wojta w sobotę to dam znać i kupuj w ciemno zzr'a :P

Heh dobra :D chociaż nie za wiele wiem bo całkiem się pogubiłem, może ktoś z w/w wie kto ma na sprzedaż z wlkp ?

Siedzę, patrze patrze i nic nie widzę, nie ma po prostu nic ciekawego.. co się dziwić sezon w pełni kto chciał kupić kupił a ja sprzedałem a kupić nie ma co, trzeba było chyba zostawić małego B bo chociaż miał ładny licznik bo jak patrze na xx to jak w moim starym gs500, człowiek sam nie wie co robi

Chłopie szukaj zadbanego iksa i będziesz zadowolony z nieznikającym uśmiechem na twarzy. Mój jest na wtrysku,ale przejściówka na starych zegarach,ale w niczym to nie przeszkadza. Po 2001r są już nowe zegary. Maszsię cieszyć jazdą,a nie w zegary cały czas patrzeć,zresztą nic tam nie brakuje.

Odsprzedał bym Tobie swego XX,ale nie ma takiego na który mógłbym się przesiąść.

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Iks mi się podoba jak również zzr , oba piękne, trochę mechanik mnie zwiódł bo mówi że 50-60tyś przebiegu to już dużo ;/

Iks mi się podoba jak również zzr , oba piękne, trochę mechanik mnie zwiódł bo mówi że 50-60tyś przebiegu to już dużo ;/

Za dużo, ale chyba na allegro...

Mój FZS1000 przy ok 55 tyś miał sprawdzą kompresję, jak z fabryki. Znaleźć zadbany egzemplarz i myślę, że przebiegiem nie ma co się martwić

Za dużo, ale chyba na allegro...

Mój FZS1000 przy ok 55 tyś miał sprawdzą kompresję, jak z fabryki. Znaleźć zadbany egzemplarz i myślę, że przebiegiem nie ma co się martwić

mój zzr ma 51kkm - zero problema, komprecha dobra, oleju nie bierze, nie kopci, nie stęka - ale kupowanie to taka loteria, czasem trafi się dobry kupon :P

ten z allegro też ma 51 tyś km i bardzo mi się podoba , stalowy oplot kufer.. ale ktoś pisał że nie zabrałby go, może ktoś z okolic POZNANIA oglądał ?? nr aukcji 5525087900

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.