Skocz do zawartości

Mz Trophy, Jawa/cz 350

Kamilliverpool
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie, może być na chodzie, może być do dłubania. Potrzebuję czegoś na zimę żeby sobie wieczory zająć. Z olbrzymią chęcią chciałbym Tropika z zabudową, ale w dzisiejszych czasach coraz trudniej o takie maszyny w rozsądnych pieniądzach :/

Weź Jawę. bardzo ciekawy motocykl ; zapalanie dźwignią zmiany biegów i na odwrót, luz miedzy 1 i 2 oraz 3 i 4, biegi możesz wrzucać bez sprzęgła ( nawet jedynkę !!! - tylko nie puszczaj nogi z dźwigni). Bardzo fajnie trzyma się drogi i nie muli pod wiatr jak ETZ,  no i 2 gary w dwusuwie - przepiękny głos i zapach. Moto do dłubania na olx  kupisz w rozsądnej cenie.

Jak nie znajdziesz tropika to mam dwie MZ TS, do dłubania, bez papierów, kompletne.

TSkę mam w kupnie pod nosem, na chodzie do dopieszczenia jedynie. Tyle, że to cholernie brzydkie jest :P

Zamiast Tropika szukaj dużo ładniejszej, Jaskółki ale sprzed 60 roku (czyli 250/0) z zabudowanym tylnim kołem i sakwami bocznymi, a najlepiej to tzw. Dwururki czyli sprzed 58 roku, ale to już są białe kruki na rynku.

o Jaskółce to chyba tylko pomarzyć mogę, a pięciocyfrówki nie mam zamiaru wydawać :P

Edytowane przez Kamilliverpool

Bo Jawy tylko idealne są ładne :)

o Jaskółce to chyba tylko pomarzyć mogę, a pięciocyfrówki nie mam zamiaru wydawać

Aż takie one drogie teraz są? Pamiętam jak za tysiaka szło wyrwać super egzemplarz. Ja mam Jaskółke - "zerowke " z 59 w garażu. Z 10 lat temu ja robiłem ale nie wyszło jak chciałem (lakiernik zjebal, chromy po 3 latach odpadły etc) ale mam nadzieję że w przeciągu najbliższych 3 latach znajdzie się budżet na zrobienie jej na cacy.

Gdzieś na bikepics są zdjęcia. Jak ktoś chce zobaczyć

Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.