Skocz do zawartości

Prośba O Ocenę Motocykla Bandit S 1200

Gość destroyed22
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

witam panowie, może kto zna ten motocykl? może ktoś coś doradzi? może to  forum? z góry dziękuję za odpowiedzi  allegro.pl/show_item.php?item=5542532164 nie wiem czy link działa, nr aukcji allegro 5542532164

Edytowane przez destroyed22

dużo dodatków :) nie bardzo wiem co miał  na myśli z  "Motocykl w wersji LIMITED EDITION" i "oryginale fabryczne malowanie felg" :P 

nie myślałeś o założeniu jednego tematu i wrzucaniu tam linków? ja się już gubię w tym czego szukasz ;)

Edytowane przez kolczyk_1986

Ja też .. :) miałbyć XX ale nie ma nic ciekawego, ciągle szukam jednego z mojej trójki tj. Bandit 1200/1250 lub zzr1200 lub cbr xx

Poprawiłem link ;) 

http://allegro.pl/show_item.php?item=5542532164

Motocykl wygląda na zadbany ;) jednak ten przebieg :D jak z salonu z tym wyposażeniem :D

LEWY DEKIEL chyba nieoryginalny brak napisu SUZUKI poza tym moim zdaniem ok 

Edytowane przez JastrzÄ…bTS

Witam

Złote kolektory wydechowe,złote tarcze hamulcowe, lakier granatowa perła bardzo,malowane felgi.

Złoty tzn kolor jest taki.Więcej zdjęć mogę wysłać na maila. odpowiedź na pytanie co jest limited :D

Panowie czy ktoś tu przesiadł się z bandita 600 na 1200? Czy to ma w ogóle rację bytu? 

nie, nie ma racji bytu
jedynie Vmax ew. Rocket ale 2.2

reszta po prostu nie  jedzie

Facet kiedys był zalogowany na forum,ale nie wiem czy jeszcze jest bo zapomniałem nicku.Raz z nim latałem jak jeszcze miałem 600.Facet koło 50 moto uzywane sporadycznie podobno kupione od policjanta.Za cholere nie moge przypomniec sobie jaki miał nick :/

To by się zgadzało ponieważ mi też mówił że kupione od policjanta, że zna tych którzy mieli go przed nim i przebieg oryginalny w co do końca nie chce mi się wierzyć jednak rozmawiał sensownie..

Znalazłem.nick puzun,ale niestety już ex.Moto było mega zadbane pamietem wtedy to był 2012 jako posiadacz 600 bardzo mi sie podobało.Bardzo spokojnie  jechalismy do Kórnika wtedy i cały czas prowadziłem i musiałem jeszcze za nim czekac.Podejrzewam,ze zawsze tak jezdził.Jedz i obejrzyj moto podejrzewam ze gosc naprawde minimalne przebiegi tym krecił.Moze byc bardzo dobry stan.

Edytowane przez Calanthe

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.