Skocz do zawartości

Kamizelki Vestabike

cleaner
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Panie Panowie.

Nie pytam o sens jeżdżenia w kamizelkach - o tym dyskusje były - zdania są podzielone ;)

Pytam czy widzieliście (a może macie) kamizelki Vestabike

http://vestabike.com/Galeria.html

http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=17136533

Dzwoniłem do tych kolesi co to robią - chciałem zapytać czy może będą na motobazarze we Wrocku żeby można było zobaczyć jak taka kamizelka się prezentuje....

Wzory są dziwne - niektóre moim zdaniem ciekawe - niektóre słabe... To z łańcuchami fajne

dsc_9006.jpg

Ta z japońskim wzorem (ja tylko na stronce) też niegłupia...

Obiecali, że przyślą mi jakąś kamizelkę z jakąś np skazą na materiale w ramach promocji za darmo (?!?!?!?!) - żeby tylko zobaczyć jakość szycia i ogólne wrażenie - zobaczymy czy się nie wycofają z tego. Jak przyślą to przetestuję i opiszę.

Myślicie, że warto? Czy jednak lekka wiocha... Bo jakoś mam mieszane uczucia :lol:

jj

Edytowane przez cleaner

Myślicie, że warto? Czy jednak lekka wiocha... Bo jakoś mam mieszane uczucia :lol:

jj

ja wybieram bramke numer dwa :D

ja jeżdżę w zwykłej kamizelce, którą dostałem chyba ze smarami do moto i wydaje mi się że wszyscy się na mnie gapią, nie wiem czy przez to że jestem super widoczny czy przez to że śmiesznie wyglądam.

też myślałem o kupnie czegoś bardziej wyszukanego, szczególnie spodobał mi się pomysł naszycia takiego napisu polska bezpośrednio na kombinezon. Z daleka wygląda jak policja :D

Cleaner w sam raz do Poznania na parade rownosci :D :D o ile jeszcze tam robia swoja impre wykolejency :lol: rozowa propaganda :)

Eeee... lipa, już lepiej normalną odblaskową żółtą/zieloną przynajmniej widać, że zależy Ci na bezpieczeństwie a wygląd masz gdzieś.

Na paradę równości by się nie nadawała.Widziałem jak byli ubrani jak była w Wawie.Ale za to studenci jak mieli swoją paradę to jak najbardziej zgubił by się w tłumie :)

A na poważnie.Pomysł fajny a o gustach nie dyskutujemy ;)

Eeee... lipa, już lepiej normalną odblaskową żółtą/zieloną przynajmniej widać, że zależy Ci na bezpieczeństwie a wygląd masz gdzieś.

HE HE - jakby tak wszyscy myśleli to jeździlibyśmy w odblaskowych kaskach - wszyscy w takim samym malowaniu niezależnie od firmy ;)

jj

PS

Szansa, że będę jeździł w takiej kamizelce oceniam na 0,1% - i to ewentualnie w nocy - ale chciałem zapytać co o tym myślicie - może też komuś podpasi taki wzorek ;)

Na paradę równości by się nie nadawała.Widziałem jak byli ubrani jak była w Wawie.

Tomek ale po ktorej stronie barykady stales? Tam gdzie kiedys stalo zomo ? :D :D (takie zapytanie na czasie ostatnio) :P

Jak dla mnie wiocha, osobiście bym takiej nie założył ;P Aczkolwiek mam fajną kurtkę na moto z elementami odblaskowymi ale tam to już wkomponowane i fajnie wygląda :)

Tomek ale po ktorej stronie barykady stales? Tam gdzie kiedys stalo zomo ? :D :D (takie zapytanie na czasie ostatnio) :P

Zgadnij :P