Skocz do zawartości

Klucz Do Świec - Jaki

Gość Leon
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

do użytkowników B12 - jaki jest klucz do świec tzn 18mm to wiem ale jaki jest długi - bo zamierzam kupić i potrzebuję ten wymiar

dzięki za odpowiedzi

Heja, no tez latalem za tym kluczem i kupiłem dokładnie ten: http://www.moto-akcesoria.pl/klucz-do-swiec-18mm-z-uchwytem,p,11691

Bez ściągania baku można nim odkręcić świece :) CO do wymiarów to nie wiem, jeśli chcesz to zmierze go

(dzięki Jack ;) )

Edytowane przez Manitou

jakbys link napisal w tagach

[url]moj link[/url]

to by zadzialal :)

Pany, czy klucz w b6 i b12 jest takiego samego rozmiaru?

Nie, klucz do swiec dla b6 bedzie chyba 16

no i zanabyłem klucz 18mm - długi 120mm, kupiłem na all...co tam za 8.90 PLN ale powiem Wam, że ten sam klucz jest w larssonie za 5.90 PLN - kod towaru 7203066 - przepłaciłem ponad 50% :P

• 4 months later...

A jaki klucz do B6 w końcu jest ? Myślałem, że taki sam jak do b12 ? Planuje zakup :]

Dzięki! A jaka długość, żeby dało się wykręcić świecę bez zdejmowania owiewki lub baku ?

ja używam takiego z zestawu nasadek + kardan do tego i pasuje idealnie - będę w garage to pomierzę

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.