Skocz do zawartości

Sprzedam Honda Cbr 1000Rr Sc57A

Gość Hunganson
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzedam HONDA CBR 1000RR SC57A rok 2005 sprowadzona z Włoch, jestem drugim właścicielem od nowości. STAN IGŁA ! Jastrząb chyba widział :)

Przebieg 19000km książka serwisowa +faktury od dnia zakupu (serwis Honda Katowice) do dnia dzisiejszego (z serwisu Yamaha) od momentu kiedy jestem właścicielem.

Żaden element nie jest i nie był lakierowany nigdy, możliwość sprawdzenia w dowolnym serwisie na koszt kupującego.

Nowe elementy: opony Metzelery z8, świece, filtry sportowe BMC, nowy napęd DID, świece irydy NGK, olej Mobil Racing sport pełen syntetyk, akumulator Yuasa, nowe klocki przód.

Dodatki: Akrapovic od kolektorów, PowerCommander 190 koni, carbony błotnik, rama, szyba racing, nakładki regulacji zawieszenia, oplot stalowy tył i przód itd.

cena: 18.500 pln bez negocjacji ( cena adekwatna do stanu) kontakt tylko poprzez PW

c63661925c1b5d44gen.jpg

684b13853618a21bmed.jpg

Edytowane przez radzior

Widziałem cudna jest mogę polecić :)

Tak jak w ogłoszeniu napisane :) wszystko si Jeden ze sportów który ma hydrauliczne sprzęgło 

Edytowane przez radzior

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.