Skocz do zawartości

Morderczywibrator- Prośba O Ocenę I Pomoc W Oględzinach Bandziorka

DeadlyDildo
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Prosiłbym o wizualną ocenę okiem specjalistów od wersji S.  

Chętnie też zasięgnąłbym pomocy jakiegoś miłego kolegi(z okolic Puław/Lublina)  przy oględzinach. 

nr 1  http://olx.pl/oferta/suzuki-gsf-bandit-600s-zamiana-CID5-ID9h6J1.html#949126340e 

nr 2 http://olx.pl/oferta/suzuki-bandit-600s-CID5-ID7tpjF.html#f3d3abec3f 

PS. Nie ukrywam, że ten czarno czerwony przezaaaaaaaajedwabiście wygląda :P

Edytowane przez DeadlyDildo

Co do tego pierwszego, to jak kupowałem moto na początku czerwca (czyli w maju wybierałem), to już wtedy wisiał na OLX. Skoro się nie sprzedał do teraz, to jest może jakiś powód?

Wybacz, nie jestem specem w sprawach technicznych, ale może Ci się przydać takie info

No, lakiernik trochę przy nim robił. Co prawda wgnieceń czy zarysowań na deklach/baku/zadupku nie widać jako takich na zdjęciach. Może by się pod palcem by jakaś szpachle wyczuło. Ale od spraw technicznych to i ja potrzebuje speca :)        Dzięki za informacje

• 2 weeks later...

Moto nr. 1 : 

- wydaje się oryginalny lakier

Reszty nie powiem bo zdjęcia za dokładne nie są.

Moto nr. 2 : 

- Różne kierunki tył / przód

- Cały malowany 

Aby resztę znaleźć trzeba jechać zobaczyć.

Pierwsza oferta -sprzedaję z braku czasu na jazdę, a poniżej możliwa zamiana na nakeda .Na zdjęciach większość wygląda super bez pomacania nic nie wiadomo.

Do sprawdzenia, czy moto bylo szpachlowane mozna kupic za tani grosz specjalny miernik albo takie magnetyczne pady, czesto dokladane do jogurtow. Sa one na tyle slabe, ze w miejscach szpachlowanych slabo albo nawet wcale nie trzymaja.

Dziekuje za odpowiedzi. Temat nieaktualny gdyż sprzęt zakupiony : ) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.