Skocz do zawartości

Bandziorek Dla Owcy

Owca
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

dobra... jak ma Cię później denerwować to lepiej odpuść :D

Dzięki @pioter

Czyli dymienie, tak jak ja rozumowałem może/powinno występować, ale na początku, a nie cały czas - przynajmniej nie w takiej ilości. 

U mnie bylo widac, ze przy samym wylocie (dolny kant) skraplala sie woda. Widac to nawet na filmie, slabo ale widac.

no i fakt dymienie pojawiło się po około półtorej minuty

delikatne - bez jakiegoś kopcenia, ale dało się zauważyć

uff ulżyło - a już miałem jechać na serwis

Bo aby pojawilo sie "dymienie" to woda w kominie musi sie zagotowac a po odparowaniu nie ma juz nic.

w takiej pogodzie jak teraz tu, zimno, deszcz to po jezdzie naciagnij jakiegos kondona aby wilgotne powietrze przy ochladzaniu nie bylo zaciagane. Dymienia bedzie bardzo malo.

Edytowane przez pioter

Owca - nie bedziesz przeciez kupowal pierwszego, ktory widziales... szukaj dalej. ten jest dyskwalifikowany przez kolor...

aha i jakies brudniejsze szukaj , bo te czyste od razu budza podejrzenia

No wlasnie.

Tu jeszcze jeden filmik na zewnatrz z dodatkiem miejsca garazowania moich Suzek. Normalna szopa.

Silnik wali jak mlocarnia. :D

Edytowane przez pioter

zabił mnie - Pioter to lustro na wydechu, ten brud (a w zasadzie jego brak) na silniku.

pucowanie 23h/dobę czy kupiłeś i wstawiłeś do worka?

a mnie się wydawało że mój nie jest brudny (oj głupi ja, głupi)

Owca - nie bedziesz przeciez kupowal pierwszego, ktory widziales... szukaj dalej. ten jest dyskwalifikowany przez kolor...

aha i jakies brudniejsze szukaj , bo te czyste od razu budza podejrzenia

Nie ma sprawiedliwości dyskwalifikacja przez kolor to rasizm :krzeslo: eee nie gadam z wami :hahahaha:

Ja mam malego Kärchera i mi naginac nie nada. :D

Silnik wali jak mlocarnia. :D

Czyli wodniak t też olejak :D

Zgadzam się, że silnik brzmi dziwnie. Nawet kosza sprzęgłowego nie słychać :)

A tak przy okazji, jak to jest z tym malowaniem. Różowy to oryginał? Po drugie - jasny silnik? Rozumiem, że były dwa malowania silnika, czarny i szary?

I jeszcze jedno pytanie - jeśli to jest rok 2009, to nie powinna być wersja k9 z inną owiewką?

Edit: Właśnie się zorientowałem, że różowy jest tylko na filmie. Zajefajny lakier. W ruchu będzie różowy, a na postoju czerwony!

Edytowane przez mnipu

zabił mnie - Pioter to lustro na wydechu, ten brud (a w zasadzie jego brak) na silniku.

pucowanie 23h/dobę czy kupiłeś i wstawiłeś do worka?

a mnie się wydawało że mój nie jest brudny (oj głupi ja, głupi)

A widziałeś ile ma Pioter motocykli ?

Wypada,że każdy jest pucowany co 3 dni,pewnie w ogóle nie ma czasu na latanie!!! :takaemotka:

Sylwek Ty zawsze mówisz,że na swoim to pająki hodujesz,ha,ha

Edytowane przez mariuszn2

O ile wiem to k9 mozna bardzo szybko rozpoznac. Na gornej czesci owiewki, w tej gornej, czarnej jej czesci powinny byc takie schowki. Bynajmniej w DE byly one tak sprzedawane.

Kolor, swego czasu bardzo mi sie podobal. Nawet kurtke pod kolor kupilem ale takie moto nie znalazlem i tak jezdze niekiedy na srebrnym Banditcie w czerwonej kurtce i niebieskim kasku. :D

Co do mlocarni, w naturze jest o wiele kulturalniej.

Edit

@ Mariusz

Byly kiedys trzy, teraz tylko dwa a to w szopie po lewej, to tylko skuterek.

Edytowane przez pioter

W 2009 zaczely wychodzic te w nowej budzie z czarnymi malowaniami silnika. Z reszta jest to w podpietym temacie w ocenach banditow.

Wysłane z obórki przy pomocy komórki ;P

Zgadza się z tą budą od 2009. Zaskoczyło mnie tylko, że rejestracja we wrześniu 2009 a motocykl w wersji k8.

Owca, gdzie widzisz ten opis, bo z tego co ja widzę, opisane są tylko nadwozia do wersji k8.

Zgadza się z tą budą od 2009. Zaskoczyło mnie tylko, że rejestracja we wrześniu 2009 a motocykl w wersji k8.

Owca, gdzie widzisz ten opis, bo z tego co ja widzę, opisane są tylko nadwozia do wersji k8.

W UK "ka ósemek" z blachą 2009 jest dużo (np taki jeden różowy :P - nie ten powyżej). 

Faktycznie, sam tego nie widzę. Wyczytałem to najprawdopodobniej na jakiejś branżowej stronie - dużo tego przeglądałem ostatnio równocześnie z forum to mi się może pokiełabasiło.

Te nowsze miały tez siedzenie wyżej, inną lampę z tyłu, zmienione owiewki...

Trzeba chyba będzie uzupełnić temat dotyczący wersji.

To może jak w wolnej chwili obfotografuje mojego. Generalnie chyba tylko klamki miał zmieniane i wydech. W każdym razie - schowki w owiewce są fajne;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.