Skocz do zawartości

Bandit 1200 S Wołomin

Gość Jacu33
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

http://olx.pl/oferta/suzuki-gsf-1200-bandit-fazer-600-CID5-IDarcOx.html

Wisi już od czerwca, początkowo za 12500zł, teraz widzę że już do 9000 zjechał.
Może ktoś kojarzy to moto, oglądał? Bo takiego właśnie szukam, ale martwi mnie że tyle wisi i wisi i tylko cena spada. Opis miód malina, ale może coś nie tak jest? 

Masz w nim napewno niezłe wgniecenie na baku... na 4 zdjęciu widac, na 2 za to ładnie zdjecie wykadrowane, przygotowany do turystki, ale nic o przebiegu nie wspomniane, ani o serwisie jedynie o przeglądzie... zrobił gruntowny przegląd i ..sprzedaje  hmm dziwne.

Z wygladu poza bakiem nie można się przyczepić za bardzo zresztą wygla to pół biedy trzeba by pieca posłuchać i dopytać o serwis itp.

Zdjęcia zbyt daleko robione i zbyt ogólnikow trzeb by się bujnąc i obczaić

ps. podstawkę pod kose dorzuca?

Edytowane przez filip86

Masz w nim napewno niezłe wgniecenie na baku... na 4 zdjęciu widac, na 2 za to ładnie zdjecie wykadrowane, przygotowany do turystki, ale nic o przebiegu nie wspomniane, ani o serwisie jedynie o przeglądzie... zrobił gruntowny przegląd i ..sprzedaje  hmm dziwne.

Z wygladu poza bakiem nie można się przyczepić za bardzo zresztą wygla to pół biedy trzeba by pieca posłuchać i dopytać o serwis itp.

Zdjęcia zbyt daleko robione i zbyt ogólnikow trzeb by się bujnąc i obczaić

ps. podstawkę pod kose dorzuca?

Ja nie widzę tam żadnego wgniecenia :/

No przebieg podobno 27k

Nie mam jakoś dramatycznie daleko, ale może ktoś już był bo tyle wisi i szkoda zachodu w ogóle.

Ja nie widzę tam żadnego wgniecenia :/

No przebieg podobno 27k

Nie mam jakoś dramatycznie daleko, ale może ktoś już był bo tyle wisi i szkoda zachodu w ogóle.

chyba na 5 zdjeciu. to "zaglebienie" na baku wyglada jak dziura a nie oble zaokraglenie...

To ze tyle czasu za 12,5 wisial to mnie nie dziwi. Jakby byl za 9 bez doplat za kufry to całkiem dobra oferta się robi.

Ja pamietam mialem tez cos kolo 9 tylko ze z kompletem kufrów, devilem i bajer kanapą.

Przygotowany do turystyki a przebieg mówi że ta turystyka to Wołomin-Wawa najwyżej :D

Jak od pierwszego wlasciciela to oferta az za atrakcyjna co moze odstraszac wiele osob. Mialem wiele wyjazdow gdzie motocykle byly za ladne przez co wisialy po rok na allegro bo nikt nie chcial uwierzyc w stan przebieg przeglady. Ostatnio wyrwalem gs 500 95 rok ori lakier 15 tys przebiegu. 3 lata wisial na allegro nikt nawet nie przyjechal obejrzec.

To ze tyle czasu za 12,5 wisial to mnie nie dziwi. Jakby byl za 9 bez doplat za kufry to całkiem dobra oferta się robi.

Ja pamietam mialem tez cos kolo 9 tylko ze z kompletem kufrów, devilem i bajer kanapą.

Przygotowany do turystyki a przebieg mówi że ta turystyka to Wołomin-Wawa najwyżej :D

Przygotował, ale nie wykorzystał :P

Kufry kuframi, mi to te kolorki się podobają najbardziej ;)

Może podjadę go obejrzeć w wolnej chwili jak takową znajdę.

Ale żeby kupić najpierw muszę swoje B6 sprzedać - ktoś chętny? :D

zobacz na tą fotkę - jakoś to wgłebienie wielkie mi sie wydaje

post-5760-0-50469200-1442518158_thumb.jpg

Edytowane przez filip86

Nawet jesli, to sprzet warty obejrzenia. Lepsze wgniecenie i zdrowa maszyna niz wypucowany koń z zajeźdzonym motorem.

Nawet jesli, to sprzet warty obejrzenia. Lepsze wgniecenie i zdrowa maszyna niz wypucowany koń z zajeźdzonym motorem.

Dokładnie

Wysłane z mojego GT-I9105P

OBI - masz w 100% rację ja tylko na to zwróciłem uwagę to wcale nie dyskfalifikuje motura ;)