Skocz do zawartości

Fido-Dido - Prośba O Waszą Opinię.

Fido
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Na czwartym zdjęciu wygląda jakby kiera opierała się o zbiornik. Po gmolach widać, że moto było upuszczone na obie strony. Do tego krzywa chłodnica (chyba, że złudzenie; zdjęcie 2) 

Edytowane przez Conorian

Obtarte gmole w zasadzie nie robią na mnie wrażenia. W końcu po to są.

Odległość kiery od zbiornika mnie też od razu rzuciła się w oczy. Myślisz, że krzywa, czy źle w mostkach ustawiona? Chyba, że ograniczniki pourywane.

Chłodnicę, że krzywa, faktycznie przeoczyłem. Takie uszkodzenia nie biorą się od naporu powietrza :unsure: .

Edytowane przez fido-dido

Ja bym poszukala kogos z Lodzi, zeby obejrzal, bo juz a autopsji wiem, co Magpie ostatnio potwierdzil ;) ze po zdjeciach ciezko ocenic. Moje moto na fotkach wygladalo na rzekomo "jebniete" a bylo w bardzo ladnym stanie na zywo ;)

Myślisz, że krzywa, czy źle w mostkach ustawiona? Chyba, że ograniczniki pourywane.

Myślę, że raczej ograniczniki :/

Zuza dobrze prawi. Usłuchaj jej :)

Edytowane przez Conorian

o własnie słuchaj Zuzy

Zuza jest jak wyrocznia. Jak jej nie posłucham, to ściągnę na siebie klątwę :zeby: , więc status uaktualniony.

Jak ktoś coś jeszcze zauważy, to śmiało pisać! Nie wstydzić się!

Generalnie nie szukam moto w stanie "igła". Jakieś drobne poprawki nie dyskwalifikują potencjalnego następcy mojego B6. Ważne, żeby nie był spawany z trzech, z krzywą ramą i padniętym piecem. Finanse też mnie trochę ograniczają.

o co chodzi z ostatnim foto? moto ma przelot założony, inną szybę, paski na kołach - to zdjęcia przed czy po dzwonie ?:P

fido-dido, a co z Twoim nie tak? zdarł się czy co?

fido-dido, a co z Twoim nie tak? zdarł się czy co?

Prześmiewca! :zeby:

Zanim sprzedam, będzie jak nowy.

A o zmianie myślę już od jakiegoś czasu.

Prześmiewca! :zeby:

tak tylko pytam :whistle:

ja w jukeju mieszkam i tak sie tylko pytam - Twój to żyleta patrząc a okoliczności :D

no mówie, że w UK nie ma TVN Turbo :)

Fido, moja propozycja jest taka, napisz pw, lub zadzwoń do kolegi Dzinks (numer w profilu). 

Równy chłop, mechanik i zna się na lakiernictwie. Nie raz z nim i jego żoną śmigałem.  

Parę moto przerobił w życiu to wie z czym to się je i da Ci na 100% lepszą opinie niż np. ja (bo co ja w życiu widziałem :D ).

Jeśli Paweł nie będzie mógł/chciał to chętnie Ci oględziny ogarnę, wezmę ziomka i pojedziemy, popatrzymy, podotykamy, poniuchamy, poliżemy.

Dzięki Chlebek. Zapewne tak zrobię.

Ale poczekam jeszcze chwilę na opinie znawców wodniaków.

Słuchajcie.

Chyba jutro się przejadę go obejrzeć. Czy byłby ktoś chętny pomóc w oględzinach? Transport zapewniam, tylko czas trzeba poświęcić. Do Łodzi daleko nie mam.

1. Byl chyba kiedys temat o tym,ze chlodnice od nowosci w niektorych moto byly krzywo zmontowane.... Moto na zdjeciu wyglada jakby było obnizone czy mi sie wydaje :question1:

Nawet ładny ale francuz  :slash: 60000 przebiegu. Jak niedaleko to obejrzyj z ekipą.

Łukasz1 chciał za swojego dla forum 16k a dostawałeś fajny tłumik i pełne owiewki i przebieg 30000.

Trzeba było sprzedać nerkę i brać od niego a tak już poszedł... :(

A widzisz! O nerce nie pomyślałem!

W opiniach to bardzo żywotne silniki. 60tyś to nie tragedia. Po prostu normalnie eksploatowany motocykl.

Jeśli nie doszukasz się matactwa a cyfra Ci nie przeszkadza to nic nie stoi na przeszkodzie :). Same kuferki to już chyba okazja.   :)

Edytowane przez Neonkin

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.