Skocz do zawartości

Gsf 600 N Rok 2000

Bytian
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Heja w opych idzie mój jednosezonowy bandit 600 N z 2000 roczku. 
Moto kupione od forumowicza magulona na początku marca. Powód sprzedaży ? Czaje się na pewne świeższe moto również z forum ;) 
Wszystko opisane w aukcji, a dla PBC pełny bak w gratisie. Ze sprzedażą mi się nie śpieszy, dlatego cena taka a nie inna najwyżej zostanie ze mną do przyszłego sezonu pozdro.

http://olx.pl/oferta/suzuki-gsf-600-bandit-2000r-doinwestowany-film-CID5-IDbsiK3.html

Edytowane przez Bytian

Oj cena kosmos, ja mam dwa lata młodszego i nie wiem czy by ktoś dał 7 a jest trochę akcesoriów.

Wysłane z mojego GT-I9105P

ja za swojego mniej chcę cena faktycznie kosmos 

Racja kosmos, dlatego mi się nie śpieszy :P w przyszłym sezonie będzie mniejsza ;) a tak z ciekawości ile proponujecie ?

dwa lata temu dałem 6 tyś za ten sam rocznik, w S i 19 tyś km przebiegu....:P napisz że wystawiasz bo kobieta Ci kazała a że nie ma chętnych to zostawiasz :D

Kolega sprzedał w wersji s za ok 6 tys i też miał 2000 rocznik

Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka

a ja przekornie powiem, że nie będę zdziwiony jak kolega sprzeda w tej cenie:)

zawsze znajdzie się taki co pomyśli że będzie lepiej jak zapłaci więcej i w tym przypadku nie mówię ze tak nie jest:)

obyś tylko nie zawiódł nowego właściciela

Pewnie będzie ciężko, ale jak sprzęt idealny to ktoś może weźmie! Ja swojego kupiłem za podobną cenę na początku 2013,

po pełnym serwisie z prawie nowym napędem i oponami na których jeżdżę do dziś (muszę zmienić bo już stare...)

Do dziś spaliły mi się dwie żarówki i popsuł czujnik hamulca przedniego (30zł). Po 2 sezonach serwis i tylko łożysko główki ramy,

świece, klocki tył czyli zwykła eksploatacja  :usmiech: .

Jak miałbym po zakupie zrobić serwis, nowy napęd i opony (+ -2000) cena nie byłaby atrakcyjna!

Kupić za 5000 i cieszyć się że tanio a potem dołożyć z 3000?

Ja jestem zdania że dodatki kupuję się dla siebie dla wygody jazdy i samopoczucia , a nie by  wystawiać 2k drożej niż inne sprzęty w tym samym stanie/roczniku :)    A za części eksploatacyjne to już wogle sie nie wspomina.   

Deadly dla twojej świadomości nie chodzi tu o gram dodatków i tak nie ja doposażałem tylko o stan :)

ar1tur widzę że jako jeden z niewielu kumasz czaczę  :zeby: 

Mmmm i ta blond lasia na siedzonku :D no chłop ma talent do pisania nie ma co

Mały up. 

Cena w dół 8000 - dla PBC już bez pełnego baku  :zeby:

Dzięki za uwagę poprawione  :oki:

• 3 weeks later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.