Skocz do zawartości

Gsf 1250 Sa 08' Salon Pl I Wł.

Gość Å�ukasz1
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Koleżanki, Koledzy,

Nawet nie wiem czy dobrze robię ale na odwrót już za późno. 

Do sprzedania duży Bandit, na wtrysku z 2008 roku, jestem I wł. Zakupiłem w Piasecznie we wrześniu 08' i do sierpnia br. przelatałem zaledwie 30 tys. km. Sporo dodatków, m.in. Yoshi R77, nadkole i błotnik lakierowane przez Pitbull'a z forum PBC  :dumny:

Nie zawracałbym głowy na forum ale naprawdę dbałem o motocykl i nie chciałbym żeby trafił do "pierwszego lepszego"... Jeżeli macie, znacie, słyszeliście o kimś kto poszukuje sprawdzone moto a jeszcze lepiej dużego Bandita zapraszam do oględzin etc.

Na allegro cena 17,3 tys., za 16 tys. zł jestem w stanie oddać ale tylko w dobre ręce:nonono:  

Szczegóły w aukcji na allegro.

Pozdrawiam,

Łukasz 

Ciekawe co Jastrząb na to

Wysłane z mojego GT-I9105P

a Tobie Jaszczembiu tych naklejek ze starego brakuje - rozumiem

ale naklejka sędziny wesiełowskiej była jedna (srebrna "szczała" to "szczała")

:(

Nie wiem czemu go jeszcze Jastrzab nie pokazał w dziale nowe nabytki? Albo Fido

Oglądałem, ale jest poza moimi możliwościami finansowymi.

Oglądałem, ale jest poza moimi możliwościami finansowymi.

Ok. A szkoda wydaje malo jest krajowych

A ja się pytam gdzie naklejki są :P ?

Wszystko w ogłoszeniu Przyjacielu, zerwane bo tak miało być, był kaprys właściciela na całkowicie czarny (ostała się jedynie ta na zadupku, czyli napis Suzuki, ponieważ... tamtej pod kufrem nie widać :oki:   miała być kolejna modyfikacja łącznie z próbą malowania bloku silnika całkowicie na czarno ale na planach się skończyło... jak przyszły klamki które nie pasowały i zobaczyłem jak u kolegi spie... podobny pomysł odpuściłem przyciemnianie Bandita.

Znajomy przestrzegał, że przy odsprzedaży pierwsze pytania będą o naklejki ale mnie to nie ruszało bo uczciwie stawiam sprawy i nic do ukrycia nie mam. Rynek motocyklowy w miarę bogaty, mnóstwo Bandziorów do kupienia, z różnych stron Europy, tak więc jeżeli ktoś się uprze, że musi mieć naklejki kupi bankowo pewniejszy, tańszy i z naklejkami egzemplarz np. z Francji   :jupi:

Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję, że nabywca jeżeli będzie miał odwrotny kaprys i oklei Bandita naklejkami powtórnie będzie miał z nich tyle satysfakcji co ja z ich zerwania  :zeby:

heh, kuszące - szkoda że tak daleko, bo wygląda solidnie :/

nie myślałem o zamianie, ale sami wiecie - impuls

Koniec blisko 10-letniej przygody z Banditami...  :smutek:

Oby służył nowemu właścicielowi równie dobrze jak mi. Motocykl sprzedany, dziękuję za pomoc - temat można zamykać.

Zostaje na forum? edytując temat, sam możesz go zamknąć :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.