Skocz do zawartości

Auto Alarm

nieaktywny1
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

czy ktoś kojarzy co to za alarm, jaka firma ? banshee ? badshee ? jak wyłączyć automatyczne uzbrajanie ? Po około 30 sekundach alarm się uzbraja samoczynnie i jest to upierdliwe bo mi na stacji benzynowej zaczął wyć, ktoś może kojarzy tego pilota, może coś więcej napisać.

a3b87ca08c7163b1m.jpg

Edytowane przez esterboy

Napewno w opcjach da się zmienić to uciążliwe samoczynne uzbrajanie się. A jak go wyłączyć? Znaleźć centralkę i ją wypiąć :)

Napewno w opcjach da się zmienić to uciążliwe samoczynne uzbrajanie się. A jak go wyłączyć? Znaleźć centralkę i ją wypiąć :)

Jak ma odciecie to nie polecam wypinac;P

no ma odcięcie zapłonu chyba ten immobilaiser a o wyłączenie to chodzi mi o to uzbrajanie

uzbrajanie sie samoczynne jest już programowo rozwiązane

Niektóre alarmy miały jakiś przycisk w zestawie i jakieś tam kombinacje wywoływały ustawienia gdzie można było takie coś wyłączyć. Część alarmów nie ma tej możliwości. Jest to wgrane już w trakcie produkcji (taki program poprostu) i już nic z tym nie zrobisz.

Jak go "rozbroisz" i wyjmiesz centralkę to powinien palić bez problemu (przynajmniej z moim alarmem mam to przetestowane), ale wtedy pozbywamy się alarmu.

jak chcesz sie całkowicie pozbyć to poprostu wypinasz go a tam gdzie ma najgrubsze przewody (choć nie zawsze tak jest, bo markowe tego nie mają) to je trzeba zewrzeć i wtedy blokadę też już masz ominiętą.

Dość popularny alarm u Francuzów.Poszukaj na sieci instrukcji obsługi.Środkowym przyciskiem ustawia się co ma alarm robić.Czas uzbrajania.Wyłaczanie włączanie czujników odcięcia i takie tam.Nie mam teraz czasu szukać na 99% znajdziesz na francuskich stronach.

jak wypniesz alarma i ma ten śmieszny imobilajzer czy jak to tam sie zwie to na kablu od zapłonu poszukaj cewki odłącz tą cewke i połącz te dwa kabelki i po sprawie :) pisałem juz to w którymś poście

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.