Skocz do zawartości

Garaż , Zimowanie

Czarny35
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Temperatury juz coś niskawe, czas pomyśleć może o jakimś bezpiecznym i suchym miejscu dla swojego dwukołowego kompana. Dzięki życzliwości mojej sąsiadki jest możliwość przezimowania 3 maszyn na stanowisku postojowym w parkingu podziemnym. Gdzie to? Zapraszam tych, dla których bardzo bliskie okolice Motohangaru bądź pętli tramwajowej na Gocławku będą odpowiednią lokalizacją. Szczegóły na priv. 

Pozdrawiam

Temperatury juz coś niskawe, czas pomyśleć może o jakimś bezpiecznym i suchym miejscu dla swojego dwukołowego kompana. Dzięki życzliwości mojej sąsiadki jest możliwość przezimowania 3 maszyn na stanowisku postojowym w parkingu podziemnym. Gdzie to? Zapraszam tych, dla których bardzo bliskie okolice Motohangaru bądź pętli tramwajowej na Goclawku będą odpowiednią lokalizacją. Szczegóły na priv. 

Pozdrawiam

Fajna czcionka  :dobani:

Fajna czcionka  :dobani:

Spostrzegawczość 100 :) Dzięki. Poprawione 

Ja to się tych miejsc "postojowych" w garażach podziemnych trochę obawiam. Statystycznie najwięcej kradzieży jest właśnie z takich miejsc. Sam akurat mieszkałem parę lat w tej okolicy (Biskupia) i okoliczni cyganie których w okolicy jest zatrzęsienie non stop robili włamy do garaży podziemnych. Może teraz się poprawiło w tej okolicy, nie wiem ale przestrzegam.

Ja to się tych miejsc "postojowych" w garażach podziemnych trochę obawiam. Statystycznie najwięcej kradzieży jest właśnie z takich miejsc. Sam akurat mieszkałem parę lat w tej okolicy (Biskupia) i okoliczni cyganie których w okolicy jest zatrzęsienie non stop robili włamy do garaży podziemnych. Może teraz się poprawiło w tej okolicy, nie wiem ale przestrzegam.

Może się zdarzyć. Nikt gwarancji nie da. Ja tez tam trzymam swojego Bandziora  drugi sezon i na razie , odpukać, nic z garażu nie zginęło. 

Dlatego czasem lepiej oddać do przechowalni, chociażby wspomniany motohangar ma 100zł brutto/mieś. (3.33zł/dzień :) Zawsze pewniej :)

Dlatego czasem lepiej oddać do przechowalni, chociażby wspomniany motohangar ma 100zł brutto/mieś. (3.33zł/dzień :) Zawsze pewniej :)

Oczywiście, że można . Niedaleko jest też Honda Witolin i oni tez oferują możliwość zimowania motocykli.  Każdy wybiera co chce  i na co sobie pozwolić może :) 

• 1 month later...

Jeśli nadal ktoś szuka to w Otwocku oferuję garaż pod domkiem mieszkalnym, zamykany. Ogrzewany nie jest ale temperatura nigdy nie spada poniżęj 7st :)

Ocieplony, suchy. :)

ja już kiedyś pisałem - ale nie pamiętam gdzie.

Jakby ktoś miał potrzebę garażową w Gliwicach to mam garaż po ojcu. Mama trzyma sobie rzeczy na cmentarz. Suchy, murowany, jest gdzie podpiąć prostownik.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.