Skocz do zawartości

Wygodny Motocykl Do 20K

klimek
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj siedziałem w garażu i wymyśliłem że dorobie sobie dodatkowe podnóżki w okolicach chłodnicy,ktoś już robił taką przeróbkę i może coś powiedzieć na ten temat?

Dzisiaj siedziałem w garażu i wymyśliłem że dorobie sobie dodatkowe podnóżki w okolicach chłodnicy,ktoś już robił taką przeróbkę i może coś powiedzieć na ten temat?

to nie podnóżki, tylko kawał rury, ale było z nimi fajnie :D wyciągałem kopyta wszędzie tam gdzie tylko się dało :)

ihost_1447432747__indeks.jpg

ihost_1447432982__indekss.jpg

Edytowane przez lelon

Mokry vel prezes ma takie spacerówki na gmolach zrobione. wyprostowanie giry w pewnych momentach bezcenne.

no ja się cieszyłem, wtedy jeszcze kolano mnie bolało często a to pomagało, w zygzaku często macham nogami, niestety spacerówki za bardzo by tu nie pasowały :)

O to mi chodziło,mistrzostwo świata,dzięki pany :usmiech:

O to mi chodziło,mistrzostwo świata,dzięki pany :usmiech:

a Ty u siebie, też masz w tym miejscu łączenie ramy?  jakby zrobić mocowanie na 2 śruby, dobrać twardość i wykonac to estetycznie, to w sumie miałbyś crash'e i spacerówki w jednym.

U mnie te spacerówki były zagrożeniem dla silnika, bo w razie W, na pewno śruba by się złamała i cały ten zestaw mógłby uszkodzić blok silnika - było to zrobione nie profesjonalnie, poza tym były nawet za szerokie

Edytowane przez lelon

a Ty u siebie, też masz w tym miejscu łączenie ramy?

inaczej mam,raczej myślałem o śrubie którą jest przykręcony silnik do ramy.

Nic lepszego na szybko nie znalazłem,a nie chce się mi przy niedzieli biegać po garażu:

83703044622701903221.jpg

Tak myślałem zastosować jakąś szpilkę przelotową skręcić nakrętkami z dóch stron i do tych szpilek dokręcić jakieś podnóżki.

Zostawiam sobie to na zimę,jak ogarnę się z czasem.Jeżeli coś wykombinuje to zilostruje i opiszę.

Edytowane przez klimek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.