Skocz do zawartości

Moto

Gość ckt
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Trochę słabe,3 posty i link.Wg mnie czas na odpoczynek dla usera

Trochę słabe,3 posty i link.Wg mnie czas na odpoczynek dla usera

Słabe propagowanie motocyklowej turystyki uważasz za słabe? Dość dziwne jak na dział wyprawy ... zobacz a później oceniaj.

Edytowane przez ckt

Nigdy nie piszę posta przed sprawdzeniem linku. Takze nigdy dobry blog nie potrzebuje reklamy i sponsorowanych linków.Sorry ale taki mam klimat.EOT

Nigdy nie piszę posta przed sprawdzeniem linku. Takze nigdy dobry blog nie potrzebuje reklamy i sponsorowanych linków.Sorry ale taki mam klimat.EOT

To nie reklama a chęć podzielenia się z wami moimi wyprawami a że są zgromadzone w jednym miejscu lepiej dać dostęp do nich wszystkich niż zakładać kilka tematów. Szanuję twój pogląd widzenia i nie będę drążył już tematu.

Edytowane przez ckt

oj Cysiu Cysiu lubi szukać dziury w całym, uważaj bo takie szukanie może się skończyć znalezieniem - palca w dupie ;)

mi osobiście temat turystyki jest bliski, więc tego typu blogi lubię, szanuję i pewnie przysiądę do tego, w któryś długi jesienny wieczór. Na fejsie lajknąłem będę śledzić dalej.

• Upvote 1

U nas "przeważnie" relacje opisujemy na forum, nie odsyłamy do innych stron, czasem się to zdarza, ale ogólnie jest to źle odbierane, co już chyba zauważyłeś

może przyjdzie taki czas, że zrobisz relacje na forum :)

pozdro!

jak Cys i Lelon,

formy propagowania turystyki mamy tutaj troszke inne,

mi osobiscie taka forma sie nie podoba, reklamy zalaly ekran telefonu.

Mozesz porobic relacje , okrasic subiektywnymi opiniami, a adres wrzucic do profilu

lub stopki ;)

dobrej zabawy :mario:

• 3 weeks later...

obrażalsky jakiś się trafił.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.