Skocz do zawartości

Kupię Dziora 1200S I / Ii Generacji.

Gość maniek930215
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Jak w temacie kupię bandita 1200S I lub II generacji, ale interesuje mnie tylko i wyłącznie sztuka w kolorze bordowym(?).

Poniżej zdjęcie podglądowe koloru:

suzuki_bandit_1200_s_for_sale_dublin_398

Pozdrawiam. :)

Edytowane przez maniek930215

Do czego ma pasować? Bucików czy torebki?  :takaemotka:

ale interesuje mnie tylko i wyłącznie sztuka w kolorze bordowym(?).

I to jest pytaniem! Jest to kolor bordowy a moze czerwony?

Wiekszosc na PBC uwaza, ze rozowy. :takaemotka:

Śmiejcie się, śmiejcie... Tak jak niektórzy chcą czarny lub czerwony bo ''najszybszy'' to ja chcę ten kolor bo po prostu chcę. Taki kaprys. ;)

I to jest pytaniem! Jest to kolor bordowy a moze czerwony?
Wiekszosc na PBC uwaza, ze rozowy. :takaemotka:

Może być i "różowy". Mam to w głębokim poważaniu.

Tak poza tym to proszę mi tu spamu nie robić, a jak ktoś bardzo chce podebatować na temat koloru to w prywatnych wiadomościach. ;)

Kwestia gustu, kolor jak kolor. Ja jak szukałem, brałem wszystkie malowania pod uwagę, oprócz właśnie bordowego. Kompletnie mi się ten kolor nie podoba i szybko blaknie jak czerwony chociażby.
Aktualnie mój 1200 II gen. jest wystawiony na sprzedaż, srebrny, ale w pięknym stanie, może to kogoś przekona, że ważniejszy jest jednak stan niż kolor :)

http://polishbanditcrew.pl/topic/26780-do-sprzedania-suzuki-bandit-1200-s/

Daję sobie dużo czasu na szukanie. Nie muszę kupować już teraz. Jak się znajdzie ładna sztuka taka jak chcę w dobrym stanie to dopiero kupię.

a jak ja takiego w pięknym stanie sprzedawałem to nikt nie chciał...po roku wiszenia na olx i allegro przyjechał 1 chętny i zabrał bez targowania się...Masz rację - bordowy/wiśniowy w S jest najładniejszy....

a jak ja takiego w pięknym stanie sprzedawałem to nikt nie chciał...po roku wiszenia na olx i allegro przyjechał 1 chętny i zabrał bez targowania się...Masz rację - bordowy/wiśniowy w S jest najładniejszy....

Bo za takiego ładnego trzeba położyć odpowiednią kwotę. Ludzie na allegro i olx'ie zaniżają ceny pod dyktando tych tańszych w "bardzo dobrym" stanie teoretycznie.

Moras Twój bandit wygąda na bardzo ładnego, ale dla mnie ma jedną wadę. Nie jest bordowy/wiśniowy. ;)

Moras Twój bandit wygąda na bardzo ładnego, ale dla mnie ma jedną wadę. Nie jest bordowy/wiśniowy. ;)

Ok :) O gustach się nie dyskutuje. Życzę powodzenia w poszukiwaniach :)

Moras to moze przemalujemy/okleimy folia?:) poza tym nie krytykowac kolegi bo wie co chce i jak kupi to bedzie przynajmniej zadowolony ze ma to co chcial:)

Ja mam bordowego. Ale na razie nie myślę żeby go sprzedawać. Uważam, że to najładniejszy kolor dla tego motocykla.

A ten na zdjęciu ma koła pomalowane na taki sam kolor jak całe moto, więc pewnie cały jest już malowany.

hehe - przypomniała mi się sytuacja jak dzwonię do mechanika (do którego oddałem bandziora w tym kolorze) i mówię, że dzwonię w sprawie brązowego bandita a on na to, że nie mają żadnego brązowego w warsztacie :D ależ się wtedy wystraszyłem. Po chwili padło zapytanie czy nie dzwonię czasem w sprawie bordowego...

Brązowe 1gen. najpiękniejsze :P

Edytowane przez ozi

A ten na zdjęciu ma koła pomalowane na taki sam kolor jak całe moto, więc pewnie cały jest już malowany.

Ten ze zdjęcia to tylko i wyłącznie zdjęcie podglądowe. Ja z zakupem się nie spieszę. Może jak się już zdecydujesz to jeszcze będę szukał. ;)

• 3 weeks later...

Mam takiego bordowego tylko nie wiem czy chcę sprzedać :-) Szukasz jeszcze l? Rozkminiam opcję sprzedaży swojego.... Odezwij się na priv jak jesteś zainteresowany.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.