Skocz do zawartości

Pierwszy Kask- Pomoc Przy Wyborze

Mihasz
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie

Szukałem podobnego tematu ale nigdzie nie znalazłem więc postanowiłem napisać nowy.

Motocykl kupiony więc pora teraz się ubrać. Szukam kasku w przedziale 500 zł - 1000 zł. Kask ma być przede wszystkim bezpieczny i funkcjonalny.

Nadziałem się na parę marek na tym forum takich jak HJC, AGV, Shark ale nie było napisane nic konkretnego. 

Szukam kasku zamkniętego moglibyście napisać swoje opinie na temat swoich kasków, co polecacie a czego unikać.

garaz -> nasze recenzje

naprawde nic tam nie ma?

zadnego integrala , nic, zero, null?

Szukałem podobnego tematu ale nigdzie nie znalazłem więc postanowiłem napisać nowy.

Serio szukałeś? W tytule może nie ma wzmianki, że chodzi o pierwszy zakup, ale opisów kasków jest multum. 

http://polishbanditcrew.pl/topic/2113-kask-jaki-kask-wybra%C4%87/page-68?hl=kask&do=findComment&comment=398172

Edytowane przez krynio

Scorpion exo-1000 air - aerodynamika i wyciszenie spoko, mam jedynie problem z wizjerem. Na dniach idzie na reklamacje... niestety nie ma pinlock ale jakos mi to nie przeszkadza.

nie dublowac tematow , bo sie robi balagan.

krynio po raz kolejy wyczerpal temat .zamykam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.