Skocz do zawartości

Kombajn93-Prośba O Opinie O Moto.

kombajn93
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Siema znalazłem takie moto i zastanawiam się czy warto jechać oglądać bo z Olsztyna jest kawałek proszę o opinię właścicieli tych moto jak wygląda spalanie no i eksplatacja tego cuda czy dużo różni się od gaźnikowca z góry dzięki za pomoc http://olx.pl/oferta/sprzedam-suzuki-bandit-gsf-650-CID5-IDaq2Zp.html

• 2 months later...

Siema znalazłem bandziora http://olx.pl/oferta/suzuki-bandit-gsf-1200-nie-fazer-cbf-CID5-IDbZ7OP.html#433c38aab4prosiłbym o opinie czy warto wybierać się po niego może ktoś akurat coś o tym sprzęcie wie.

Edytowane przez kombajn93

Hmmm za duzo po zdjęciach powiedzieć nie mogę ale od razu zaznacze: jak pisze ze opony wytrzymaja 3tyś to na ogół już są do wymiany. Olej i tak zawsze wymieniam więc nigdy na to nie patrzę.

Jak masz nie daleko jedz i patrz. Szkoda ze nie za bardzo widac te uszkodzenia ale i tak na żywo musisz to zobaczyć. Pamietaj ze juz sezon ku końcowi dobiega więc sie nie spiesz bo jeszcze ruch sie zrobi w dziale sprzedam.

Edytowane przez filip86

znalazłem jeszcze http://olx.pl/oferta/suzuki-gsf-bandit-suzuki-gsf1200s-bandit-2003r-gratis-kufer-givi-stelaz-micron-CID5-IDbQl15.htmlprzebieg wydaje się bardziej realny po delikatnej wywrotce przy praktycznie zerowej prędkości strzelił ze sprzęgła i sie wywrócił, z minusów jest to anglik

źle troche ująłem, bo nawet jakby było 60k to jest nic na bandyta jeśli było dbane, maszyne trzeba zobaczyć przejechać się itd.

Ja wiem wiem miałem bandita z przebiegiem 70k i chodził tak samo jak nówka :)

Na co zwrócić uwagę przy pojemności 1200 ?? jade jutro oglądać moto i tak sie zastanawiam czy jest coś na co warto zwrócić szczególną uwagę w tych modelach  http://olx.pl/oferta/suzuki-bandit-1200-s-CID5-IDczciJ.html#22886a8262

• 2 months later...

Poproś o zdjęcia w lepszej jakości w szczególnosci:

zdjęcia tarcz z przodu, tyłu i naciąg łańcucha oraz całokształt.

nie wiem, może to zdjęcie tak wyszło ale na tarczach z przodu widać rant i to duży..... (nie podważam tutaj przebiegu, bo wystarczy że jeździł np. na double HH) więc jeśli napęd jest w tak samym b.dobrym stanie jak układ hamulcowy to na początek masz spore wydatki :)

ps. zdjęcia robione w takich ujęciach, żeby przypadkiem nic nie było widać :)

Edytowane przez lelon

Po co za każdym razem rozpoczynać nowy temat? Nie da rady się dostosować do zaleceń tego działu?      * * * Zanim Napiszesz Nowy Temat W Dziale Oceny Banditów    

• 3 months later...

Serio przez ten cały okres nie znalazłeś interesującego motocykla? Bo mi aż ciężko uwierzyć. 

Oglądałeś jakieś na żywo?

Serio przez ten cały okres nie znalazłeś interesującego motocykla? Bo mi aż ciężko uwierzyć. 

Oglądałeś jakieś na żywo?

No niestety nie było mi dane znaleźć coś interesującego..  

Oglądałem oglądałem jakieś 2500 tyś km już zrobione w tym raz na Śląsk jakieś 15 sprzętów obejrzane i niestety ale nie kupie motocykla który dymi na niebiesko, mimo iż właściciel twierdzi że to normalne w olejku, co prawda handlarz no ale bez przesady, nawet raz spotkałem się z białymi kółkami z wydechu chodź nie wiem od czego to mogło być jeżeli to olejak.

To co straciłeś czasu i pieniędzy na jazdy to pewnie można by zrobić remont nieigły...

Pewnie tak ale ja na mechanice sie nie znam az tak bardzo zeby silnik robic a poza tym warunkow nie mam do tego.

Co myślicie o tym motocyklu?? 

http://allegro.pl/suzuki-bandit-gsf-650-s-abs-stan-idealny-i6235006259.html#thumb/7