Skocz do zawartości

Akcesoryjny Wydech Poszukiwany Do Fzs1000

tom32
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!poszukuje jakiegoś fajnego wydechy akcesoryjnego do fazera 1000 razem z dolotem,jak cos ktos prosze o info na p.w.A tak przy okazji jezdzi ktos na wydechu dominatora warto to kupic czy lipa,pozdrawiam;))

Witam!poszukuje jakiegoś fajnego wydechy akcesoryjnego do fazera 1000 razem z dolotem,jak cos ktos prosze o info na p.w.A tak przy okazji jezdzi ktos na wydechu dominatora warto to kupic czy lipa,pozdrawiam;))

Poszło p.w .

2 razy dominator mi się świecił wewnątrz i się nie rozpadł, naklejka się nie stopiła  :P ale zbyt krotko mam te rurki, żeby coś więcej powiedzieć, za tą kasę jakość OK, z db killerami jest cicho, nawet policjanty się nie oglądają,

bez db killerów chodzą tak :P

za dnia

i w nocy

https://www.youtube.com/watch?v=E7C1wDRgBH4

póki co, nie polecam, nie odradzam, za rok, dwa, trzy, powiem coś więcej

Edytowane przez lelon

Nawet pies se poszedł w ch.j :D

Swoją drogą teraz dominator sie jednak troche poprawił,bo kiedys te wydechy ani nie wygladały ani nie miały zadnej wytrzymałosci.Słyszałem ostatnio GSX 1400 na dwóch dominatorach i musze powiedziec,że chodził całkiem pieknie.

Nawet pies se poszedł w ch.j :D

Swoją drogą teraz dominator sie jednak troche poprawił,bo kiedys te wydechy ani nie wygladały ani nie miały zadnej wytrzymałosci.Słyszałem ostatnio GSX 1400 na dwóch dominatorach i musze powiedziec,że chodził całkiem pieknie.

zanim kupiłem dominatora, to przewaliłem cały Internet i to ze 3 razy :P

trochę się bałem, bo opinie sprzed kilku lat były słabe, ale ta tendencja wraz z latami się zmieniała i ostatnie komentarze (może sponsorowane, może nie) były całkiem OK

też przekopałem internet i opinie różne ale powiedzcie kupujac dbkiler to jakiego brac bo latam duzo po miescie i niechce aby policja sie czepiała,zreszta teraz zima to moze sie cos uzywanego fajnego trafi albo zdecyduje sie na tego dominatora ale z dbkilerem,a zapomniałem zapytac jak z montazem było u was wszystko konkretnie spasowane pod konkretny model motocykla czy jednak musieliscie sie gimnastykowac nad dolotem

W gsx-e nie było to dopracowane do konca,ponieważ nózka centralna opierała się o lewą rure dolotową i nie domykała sie do końca.Powinni wyprofilować jedną rurę trochę inaczej.Podejrzewam,że w modelach z jednym kominem nie ma problemu.

też przekopałem internet i opinie różne ale powiedzcie kupujac dbkiler to jakiego brac bo latam duzo po miescie i niechce aby policja sie czepiała,zreszta teraz zima to moze sie cos uzywanego fajnego trafi albo zdecyduje sie na tego dominatora ale z dbkilerem,a zapomniałem zapytac jak z montazem było u was wszystko konkretnie spasowane pod konkretny model motocykla czy jednak musieliscie sie gimnastykowac nad dolotem

Bez db-killera to nie ma co wyjeżdżać z domu:)  zabawa jest fajna ale na zlotach czy obstawach, do codziennej jazdy bez db-killera to się nie nadaje :) (kupiłem ten maksymalnie wygłuszający HARD)

sam dolot długością i kątem wygięcia pasował, jednak średnica była za duża o ok 2-3mm, więc dorobiłem uszczelkę z nierdzewnej blaszki i złożyłem na paście do wydechów, jest szczelne i sztywne połączenie

Edytowane przez lelon

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.