Skocz do zawartości

Jakie Moto?

Majki
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

wydaje ci się :D <piątka>

juz dobrze Majki bo sie jeszcze spocisz :D a po co ? <piatka>

Przed kupnem bandziora siedziałem na SV i moim zdaniem jest mniejsze niż bandit.

Co do Twojego wzrostu - zmień kierownice na wyższą ;)

Jeżeli 100 kg Twojej wagi to za dużo na Bandziora to co ja mam powiedzieć z moimi 120 kilogramami ? :D

A jeżeli brak Ci mocy w B6 kup B12 i na 100 % Ci wystarczy na wyrywanie lasek, lans wokół ratusza i wycinanie wszystkich spod świateł :)

Hmm, ja mam prawie 190 i 105kg wagi i na B12 siedzi mi się idealnie i nie wyglądam jak na psie ;) Acha, mam szeroką akcesoryjna kierownicę - dużo wygodniejsza od fabrycznej.

... to co ja mam powiedzieć z moimi 120 kilogramami ? :D

znajduje coraz wiecej bratnich dusz na tym forum;)) hehehe

b12 lub buell, he he, mam 182 /90 i nikt mi jeszcze nie powiedział,że wyglądam jak na komarku

ja mam właśnie Twoje wymiary- 195cm i ok 100kg i polecałbym V-Stroma, tzn DL 1000. Jeździ się kapitalnie, odejście ma myślę na poziomie B12, a jest bardzo wygodny i... duży po prostu. Na kolano idzie zejść, pali na pewno sporo mniej od B12... i pięknie chodzi:) Poza tym ma prawie 230cm długości, także na pewno nikt nie pomyśli że wyglądasz jak na motorynce.

no tak , jeżeli chodzi o ekonomię to v-strom wygrywa ale chyba nie w przypadku B12,5, tylko kaska większa na moto

Jak chcesz zmienić na coś mocnego a cenisz styl :D

Polecam Kawasaki ZRX 1200 najlepiej jak upolujesz wersję z kozacką owiewką Eddie'go Lawson'a :P

122KM i megamoment 112Nm w połączeniu z 5cio biegową skrzynią daje niesamowite wrażenia ;)

Jest ich niewiele na rynku co prawda, ale jest to jeden z tych motocykli, które wyposażono w silnik od lokomotywy.

A jego główną wadą jest brak podstawki centralnej ;) co mówi samo za siebie.

2007%2004.15%20Kawasaki%20ZRX1200R%2008.JPG

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.