Skocz do zawartości

Jakie Moto?

Majki
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

No Majki...w sam raz dla Ciebie....tylko nie wiem czy Twoja mała "petrochemia" dałaby radę utrzymać to cudeńko..:P

Łe, za duży masz wybór- jeśli chcesz coś:

- dużego i wygodnego

- z dużą mocą

- nakeda

- zajebistego

- i jeszcze żeby kosztowało do 15tys.

to jedyne co, to możesz kupić Hayabusę, zdjąć z niej owiewki i zrobić streeta:

busafighter.jpg

tutaj z lepszą lampą ale z brzydkim zadupkiem

IMG_2700-771x512.jpg

Z kasą się zmieścisz a i Ci się nie znudzi- bo non top będziesz coś customował. Hayka to chyba najwygodniejsze moto na jakim siedziałem (kolega użyczył na motoszkole;) szczególnie dla tych w okolicach 190 cm ;)

jeśli nie to kup starą wersję V-Maxa:

M1568402_2.jpg

...a pewnie i tak kupisz bandita 1200 a my się tu pałujemy z doradzaniem... :P

Mercyful...wybacz...ale szczerze wąpie żeby to na zdjęciu wyżej było warte 15,000...on tam mam wpompowane gdzieś poł z tego...a jak ma kupić hayke za 8 koła...i jeszcze ją robić...to wątpie zeby się zmieścił....a nie wiem czy samo zdjęcie owiewek będzie takie "kul"....

Widzisz Majki...zasypali Cie ofertami i możliwościami i nie wiesz biedny co masz wybrać.. :D

majki mam dla ciebie propozycje...duze kółka ma jak na pralke

honda-shf125i.jpg

nie ma z czego rechotac - to wbrew pozorom calkiem wygodny sracz :P

A tak na serio to faktycznie przy Twoim wzroscie do lansu miejskiego to albo Hayabusa albo V-max albo Triumph Rocket III

B-Kinga odradzam bo ja przy 183cm bylem "na styk" z kolanami.

Ewentualnie ktorys wiekszy (>1000ccm) naked z Ducati z otwartymi Termignoni - to jezdzacy respect...

Wojtecki a dla ciebie proponował bym na nowy sezon coś nowego:

z4657007X.jpg

Wyglądał byś podobnie :D

Rafał to co napisałeś to wcale nie jest głupi pomysł, ale w naszej okolicy jak na złość nie ma tych modeli które mnie interesują. Generalnie mówię o SVce 1000 i FZ1.

Mercyful Hajka to nie taki głupi pomysł, ale ja nie szukam ściga, i wątpię żebym znalazł coś takiego do 15k. Co do V-maxów, Intruderów i Triumphów Rocketów to nie robią na mnie takiego wrażenia, to nie mój klimat.

Ducati monster jeszcze myślałem, ale to raczej też za wysokie loty...

hayka to ścig? :P

wydrukuj sobie zdjęcie xjr i patrz się na nie przez tydzień. jak się już spodoba to kupuj i będziesz miał zajebistego, dużego, mocnego i klasycznego naked'a :)

Edytowane przez krakus

Majki jak niejeździsz w dalekie trasy i chcesz wyrywać dziewuchy na miescie to potrzeba ci sportowego motocykla (najlepszy do lansu bo jest ładnie obudowany, często kolorowy posiada ładne kształty), Ale ty niechcesz ściga. Hmm Skomplikowane :)

Ładnie obudowany, kolorowy, głośny, świecący, gumujący, takie rzeczy tylko... w szlifierkach :D

Albo GSX-F....każdy nie motocyklista powie Ci że to ścig z krwi i kości... więc laski tym bardziej sie nie połapią..:D

nie chce plastika, bo po ewentualnej glebie za dużo puzzli do składania :D

nie chce plastika, bo po ewentualnej glebie za dużo puzzli do składania :D

w*******l puzzle przed slizgiem i zlaoz crash pady

To poprostu sie nie wyglebiaj.

A tak na serio to spawanie plastikow to banalna sprawa. jak kupisz jakiegos czarnego przecinaka to nawet lakierowac nie bedzie trzeba bo i tak nikt nie zuwazy czarnego spawu.

Ja miałem podobne dylematy i gdybym teraz miał 20 tys to od razu kupiłbym SV1000 B)

i chyba na to padnie coś tak mi się wydaje ;)

Ja polecam Triumpha - cały czas niezmiennie, jak zmienię dziora to na takie cudo

Mogło by być gdyby w Nce występowało :)

Na goło?? A czym zakryjesz tą wielką dziurę między kolektorem a przednim kołem?

Przecież toto wygląda jak 2 miesiące nie karmiony pies wyścigowy. Taki z wychudłą klatą ;)

Na goło?? A czym zakryjesz tą wielką dziurę między kolektorem a przednim kołem?

Przecież toto wygląda jak 2 miesiące nie karmiony pies wyścigowy. Taki z wychudłą klatą ;)

Mnie tez strasznie drazni ta dziura. Po prostu wszystko pieknie i ladnie gdyby nie ta dziura, po prostu koszmar.

• 1 month later...

I jak tam?

Triumph Rocket III

MOC..

LANS..

jak nic..

ale cena nie pasuje do profilu który szukamy..

Śledziłam temat i mam nadal ubaw..

Sądziłam że to ja mam przechlapane bo (za)niska jestem i ciężko mi motocykl dobrać pod siebie.. ale widzę że (za)wysocy tez nie mają łatwo..

powodzenia Majki

:)

Edytowane przez amfiria

Ja powiem tylko tyle:

GSX 1400 - 2 wydechy - masywna sylwetka - więcej Nm (126) niż KM - naked - ożebrowany silnik --> to nie może sie nie podobać

Jeśli Ty nie bedziesz pierwszym w PBC posiadaczem tegoż cuda, to możesz poczekać na mnie, za jakiś czas dam Ci sie kulnąć

Edytowane przez Amenofis3

Własnie Majki...jakies nowe maszynki na oku? a może pójdziesz w ślady Wojtka Taty?? Bedziecie razem śmigać do teatru...na zloty..:D

Własnie Majki...jakies nowe maszynki na oku? a może pójdziesz w ślady Wojtka Taty?? Bedziecie razem śmigać do teatru...na zloty..:D

haha dobre Rafał, dobre :D <piątka>

Wojtecki Rafał drze łacha z twojego staruszka (a mojego przyszłego teścia) a ty się cieszysz :D <piątka> hehehe

mi sie wydaje ze drze łacha z was obu :D <piątka>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.