Skocz do zawartości

Drogie Panie I Pany Pomożecie ?

misiek1986
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Moi drodzy z racji tego, że sprzedałem swojego ukochanego rudzielca poszukuje następcy.Długo myślałem o jakimś plastykowym czymś :glupek2:  ale po wielu godzinach przemyśleń doszedłem do wniosku że po dwóch sezonach ujeżdżania małego bandity nie ma nic lepszego jak zastąpić go jego większym bratem :motorek:  tak więc poszukiwany B12 w wersji S rocznik najlepiej 2002 wzwyż choć nie pogardzę rocznikiem 2001 w dobrym ba bardzo dobrym stanie, teraz najlepsze fajnie jak by była to srebrna strzała, wiecie ludzie by mnie kojarzyli wtedy z Jastrzębiem  :p: choć nie wiem czy to dobry pomysł  :lol-1: jednakże ten kolor najbardziej mi się podoba, ale wiadomo jak jest więc może być również czarny, granatowy, tylko nie różowy jeden taki już jest na forum, co by mu tu konkurencji

nie robić :lol-1:  Kwinto pozdrawiam serdecznie  :adios:  :zeby:  Z racji przyszłych popędów turystycznych mile widziany stelaż i kufer centralny, przeżyje również jego brak.

A teraz najsłabszy punkt przedstawienia kasa  :slash: mogę na ten cel wydać 8500 tyś. w porywach 9000 tyś.zł. nie wiem jak to wytłumaczę żonie  :oczy:

Dla jasności wszelkie portale aukcyjne przeglądam kilka razy dziennie, ale może ktoś coś słyszał, ktoś coś wie, lub też chce sprzedać swojego bandziora w dobre ręce to dajcie znać  :usmiech: Pozdro. 

kup moja 600 za 3000, a ja Ci dam namiar na silnik z gsxr za 1500pln i na wydech za 700. i tak za 5200 masz bandziora ktorego nikt nie objedzie :D

kup moja 600 za 3000, a ja Ci dam namiar na silnik z gsxr za 1500pln i na wydech za 700. i tak za 5200 masz bandziora ktorego nikt nie objedzie :D

No toś poleciał :) Jak tu się oprzeć ofercie :)

Witaj

Mocno się zastanawiam nad sprzedażą swojego.

Będę na miejscu (w domu), dyspozycyjny po 8 lutego (do tego czasu troszkę podróżuję i sporadycznie bywam w domu)

Moje moto, a właściwie przejażdżka nim i trochę zdjęć jest w tym wątku: http://polishbanditcrew.pl/topic/26228-wyprowad%C5%BAmy-je-na-spacer-ba%C5%82kany-2015/

Jeśli za kilka tygodni będziesz jeszcze szukał, odezwij się na priv.

Pozdrawiam

Witaj

Mocno się zastanawiam nad sprzedażą swojego.

Będę na miejscu (w domu), dyspozycyjny po 8 lutego (do tego czasu troszkę podróżuję i sporadycznie bywam w domu)

Moje moto, a właściwie przejażdżka nim i trochę zdjęć jest w tym wątku: http://polishbanditcrew.pl/topic/26228-wyprowad%C5%BAmy-je-na-spacer-ba%C5%82kany-2015/

Jeśli za kilka tygodni będziesz jeszcze szukał, odezwij się na priv.

Pozdrawiam

tylko, że b12 jest chyba raczej szukane ;)

a....fakt, nie było tematu z mojej strony w takim razie.

Pozdrawiam

Szkoda ze nie jednak B12 bo piękna sztuka. pozdro.

Trochę poza budżetem, ale luknij na sprzęt Morasa. Jeśli jeszcze jest aktualny.

Edytowane przez fido-dido

Trochę poza budżetem, ale luknij na sprzęt Morasa. Jeśli jeszcze jest aktualny.

Temat aktualny, z ceną możemy troszeczkę ponegocjować. Poniżej 10k też jestem w stanie sprzedać. Poszło pw.

Edytowane przez Moras

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.