Skocz do zawartości

Misiek1986 Prośba O Ocenę B12

misiek1986
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Hey wielka prośba, co myślicie o tym egzemplarzu ? Parę szczegółów wrzuciło mi się w oczy czy tylko mi ? Z ciekawości chcę go obejrzeć na żywo i zobaczyć ile uda się zbić z ceny,a może to będzie ten jedyny? Macie jakieś sugestie które mógłbym wykorzystać jako dobre argumenty ? Z góry dzięki za pomoc  :usmiech:

http://allegro.pl/suzuki-gsf-1200-bandit-fazer-1000-tdm-850-600-yzf-i5929927076.html

Edytowane przez misiek1986

Na początek to do wymiany naprawdę, a to jest argumenty do negocjacji ceny.

Przebieg też mało realny ale to już inna bajka. W

Edytowane przez adi234

pordzewiałe tarcze, napęd, śruby - ale to widać na 1 rzut oka. Ciekawe w jakim stanie opony. Kierunkowskazy przód najtańsze praktycznie. Z pierdół to płyn hamulcowy do wymiany. Jeszcze lewa tarcza wygląda na mnie zardzewiałą od prawej czyli może zaciski do czyszczenia

Przedniej opony nie ma, tylna słaba. Napędu mniej niż połowa. 

Wizualnie jak na ten rocznik i cenę nawet ładnie. Ciekawe jak na żywo.

I olej w okienku jakoś mocno czarny :( (przynajmniej na zdjęciu)

Edytowane przez Conorian

Właśnie trochę mnie dziwi ogólnie czyste ładne moto z tak zaniedbanym napędem, łańcuch woła o pomstę do nieba. Ale jak mówiłem z ciekawości to oblukam. Może ktoś jeszcze coś wypatrzył i dopowie ?

Napęd sie wymieni przecież :D Ogólnie ładny wizualnie,bierz do sezonu wypucujesz wszystko.Najlepsza generacja według mnie Bandziora,a miałem 3.

Wygląda nieźle. Ładnie wyczyszczony do sprzedaży. Widać że to od handlarza więc nie spodziewaj się że dużo opuści cenę.

zawsze mnie zastanawia jak oni to robią że takie moto czy samochody są bardziej czyste niż jakby wychodziły z fabryki

Cześć, bądź ostrożny, oblukaj sprzęta dokładnie. Kolega miał z tym handlarzem troche problemów.

Moto po zakupie i nawinięciu paru km okazało się jakby innym egzemplarzem niż to z ogłoszenia.

Oczywiście nie twierdze, że to "norma" ale lepiej dmuchać na zimne i wszystko dokładnie sprawdzić.

Powodzenia.

motocykl ładny daleko nie masz podskocz i obejrzyj.

ja tam byłem kilka razy i motocykle oglądałem motocykle maja ładne mało zniszczone, a ze tam trochę rdzy to sobie  przez zime poczyscisz.

a na jakies mega rabaty to sie nie nastawiaj bo oni sprowadzają po to aby zarobić

Ze 2.5 k dolicz na serwis zeby to doprowadzic do porzadku

• Upvote 1

wyczyszczony jak ta lala. wyżej chyba napisano wszytsko. opony i napęd na już do wymiany. Kurde niech ktoś mojego tak doczyści:D

Właśnie trochę mnie dziwi ogólnie czyste ładne moto z tak zaniedbanym napędem, łańcuch woła o pomstę do nieba. Ale jak mówiłem z ciekawości to oblukam. Może ktoś jeszcze coś wypatrzył i dopowie ?

Maszyny z Francji czy Uk chyba maja to do siebie, ze napedy zajebane i hamulce. Kwestia klimatu morskiego i tego ze wlasciciele o to az tak nie dbaja. Latwiej, a przede wszystkim taniej ladnie wyczyscic moto niz wymieniac elementy typu naped.tak jak cirus napisal, dolicz 2,5k na serwis i bedzie miod:))

Przebieg podejrzany jak na ten wiek. Moto pięknie wyczyszczone i doprowadzone do ładu pod względem wizualnym. Opony do wymiany.

Napęd też w nienajlepszym stanie i łańcuch zardzewiały i wydaje się już trochę wyciągnięty. Trochę zaniedbane tarcze hamulcowe. 

Moto to mina potwierdzone info !

Opony do wyjeb...

Napęd także !

Dodatkowo przestawiony stelaż od czachy i latające plastiki 

wiecej nie będę  pisał 

( kumpel był oglądać z zamiarem kupna) 

Dziękuje za uwagę  :drunk:

Edytowane przez JastrzÄ…bTS

Zgadza się wszytko na temat. Dzięki wszystkim za wyrażenie swojej opinii, nie zawiodłem się na forum poraz kolejny :-) No to szukamy dalej.