Skocz do zawartości

[K] Kupię Stelaż Boczny Do Sakw Do B6 I Gen

TANK
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie.

Poszukuję stelaża pod boczne sakwy tekstylne do B6 I gen.

Jakby co robiłem sobie kiedyś taki do mnie i mam fotki jakbyś chciał zrobić sam.

Jakby co robiłem sobie kiedyś taki do mnie i mam fotki jakbyś chciał zrobić sam.

widziałem w galerii, rurki giętarką wyginałeś? I chyba cienką rurkę użyłeś, planuje zrobić coś podobnogo, ale wymiarowo jak pod mocowanie kufrów i połączone z tylnym stelażem, żeby w całości było wszystko wzmocnione. 

Wszystko robiłem z pręta 10 mm i płaskowników. Teraz jestem na etapie robienia stelaży pod kufry boczne jak zrobię to wstawię :) .

post-1375-0-60779900-1454445705_thumb.jpg

post-1375-0-96375200-1454445769_thumb.jpg

Edytowane przez dzodzol

Tylko teraz zagadka. Jak bardzo trzeba projekt przerobić żeby pasował do I gen?

A może ktoś robił taki stelaż do I gen i ma zdjęcia poglądowe, i gdzie w I są punkty montażowe? ( foto mile widziane ;) )

przeciez to sa stelaze do I gen

swoja droga... patrzylem na zdjecia Twojego - nie moze byc 2000 rocznik bo tez masz I gen - w 2000 była juz II. to tak przy okazji Twojego profilu ;)

Edytowane przez Walle

przeciez to sa stelaze do I gen

swoja droga... patrzylem na zdjecia Twojego - nie moze byc 2000 rocznik bo tez masz I gen - w 2000 była juz II. to tak przy okazji Twojego profilu ;)

Węże, no widzisz tak to jest na telefonie forum przeglądać. A co do rocznika to pocieszam się tym, że ktoś sprytny w urzędzie wpisał rok produkcji 2000, i takie bzdurki puszczam dalej ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.