Skocz do zawartości

Prośba O Pomoc - Bandit 650 N

bmb
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich,

jestem w trakcie poszukiwania motocykla i znalazłem fajnego bandita, ogólnie widać,że leżał na prawej stronie (ale nie jakoś strasznie), jeździ prosto, napęd ok, opony ok nic tylko brać, ale...
po włączeniu zapłonu(przekręceniu kluczyka) na liczniku zamiast przebiegu pojawia się napis CHECK (zdjęcie w załączeniu), znika jak odpali się motocykl, nieważne czy zimny czy ciepły silnik działa równo i tak samo(no może z różnicą, że na zimnym ma troszkę wyższe obroty póki ssanie nie zejdzie).
Czy ktoś wie od czego to może być, bo jednak nie chciałbym się władować na minę...

Suzuki jest z 2008r 650ccm, 85KM, deklarowany"wyświetlany" przebieg niecałe 25 tys. km

proszę o podpowiedź czy mam się tym przejmować czy brać i np. zrobić rgulację zaworów, wymienić świece itp. i problem minie czy raczej odpuścić ten egzemplarz.

Chetnie tobie pomozemy bo sprawa jest bardzo prosta ale,

gdzie jest twoje przywitanie?!

My oczekujemy tak niewiele a tylu nas "olewa".

Bez przywitania nie rabota. A jak jest "CHEC" to grubszy temat.

Zapraszamy do przywitalni. Wczoraj zalogowany i od razu cuś CHCE.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.