Skocz do zawartości

Stelaż Kufra Centralnego

speed650
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

może ktoś ma na sprzedaż stelaż pod kufer centralny do 650 2007,chętnie kupię...

a może jakieś sugestie na temat obecnie sprzedawanych na OLX cz Allegro,chodzi mi o te mocowane do uchwytu pasażera,czy ktoś posiada takowe i jak się spisują?

Przez 2 sezony miałem stelaż mocowany do uchwytu pasażera jeździł na nim kufer 48 l i nic się nie działo poza dokręcaniem śrub. Oczywiście należy z rozsądkiem ładować kufer to nie ciężarówka. Starałem się żeby kufer z zawartości nie przekraczał 15 kg

Przez 2 sezony miałem stelaż mocowany do uchwytu pasażera jeździł na nim kufer 48 l i nic się nie działo poza dokręcaniem śrub. Oczywiście należy z rozsądkiem ładować kufer to nie ciężarówka. Starałem się żeby kufer z zawartości nie przekraczał 15 kg

może podeślesz jakieś namiary gdzie i jaki model kupiłeś,bo obecnie są 2 rodzaje na olx i jeden na allegro

Stoję przed takim samym problemem jak Ty, no w sumie stałem bo już problem rozwiązałem. Generalnie te stelaże pod centralkę, które widnieją na OLX za 130 zł czy 180 zł nie są słabej jakości ale nie są stabilne tylko na czterech śrubach przy uchwycie tylnego pasażera. Ja zainwestowałem i zamówiłem z firmy MOTOSTEL centralny, który łączy się z setami pasażera. Taki jest stabilny :).

Cały temat poniżej, wszystko dogłębnie opisane :).

http://polishbanditcrew.pl/topic/27097-jak-zrobi%C4%87-stela%C5%BCe-pod-kufry-i-sakwy/

Stoję przed takim samym problemem jak Ty, no w sumie stałem bo już problem rozwiązałem. Generalnie te stelaże pod centralkę, które widnieją na OLX za 130 zł czy 180 zł nie są słabej jakości ale nie są stabilne tylko na czterech śrubach przy uchwycie tylnego pasażera. Ja zainwestowałem i zamówiłem z firmy MOTOSTEL centralny, który łączy się z setami pasażera. Taki jest stabilny :).

Cały temat poniżej, wszystko dogłębnie opisane :).

http://polishbanditcrew.pl/topic/27097-jak-zrobi%C4%87-stela%C5%BCe-pod-kufry-i-sakwy/

możesz podesłać jakieś fotki jak to wygląda i jaka cena?byłbym wdzięczny

Pod linkiem, którego wysłałem ci we wcześniejszej wiadomości wszystko jest :). Nie ma sensu tego kopiować. 

No faktycznie,dzieki☺

problem rozwiązany,zakupiłem nowy stelaż KAPPA z Allegro za jedyne 245zł mam nadzieję że będzie git

dzięki za zainteresowanie tematem

• 2 weeks later...

Może się komuś przyda na przyszłość: 

Ostatnio kupiłem stelaże givi PLXR541 za 310PLN. 

Wg. mnie dobre ceny na sprzęt givi.

Nie wszystko ma wystawione, trzeba pytać.

http://olx.pl/oferty/uzytkownik/21a0r/

obecnie zmieniam stelaże na inne i mam taki stelaż pod centralny mocowany do uchwytu pasażera,  jak na olx były jakieś dwa tygodnie temu. zapłaciłem ze niego 130 plus 15 przesyedziesz. Jak bedziesz zainteresowany za 80zł. to daj znac

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.