Skocz do zawartości

Bandit 650N 05' Dla Matki, Żony, Kochanki Lub Młodego Adepta :)

margag
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Postanowiłem rozstać się z moim Banditem, pewnie wrócę jeszcze do tej legendarnej serii ale w większej pojemności. A teraz chcę spróbować siąść na GIXXera :)

Może ktoś zna osobę która chcę kupić Bandita z lekko zmniejszoną mocą, jeśli tak zapraszam do kontaktu!

Motocykl zablokowany na 48km, czyli do kat A2. Stan bardzo ładny, jak kupi ktoś z forum wypiję z nim flaszkę i zaleję motocykl do pełna :D

http://olx.pl/oferta/suzuki-gsf-650n-bandit-2005-blokada-na-35kw-a2-super-dodatki-zamiana-CID5-IDeaqQD.html

• 2 weeks later...

Jak cenowo u fachowców wygląda odblokowanie ?

Czy po takich zabiegach nie pojawiają się problemy ?

Jak wygląda temat z papierami po ewentualnym odblokowaniu ?

Jaka cena dla PBC ?  :diabelek:

Edytowane przez sznajdi

• 2 weeks later...

Motocykl sprzedany :) Wraca do poprzedniego właściciela.

Koszt ok 1000zł, zależy jaką technologię blokowania się przyjmuje. Tu akurat gaźniki, został skrócony skok iglic, dostaje mniej paliwa. Przy wtrysku pewnie taniej bo może zmienia się mapę, nie wiem tego, tak się domyślam. Motocykl był zablokowany zaraz po przywiezieniu do kraju z włoch, przed rejestracją w PL. Wyspecjalizowany zakład zablokował, zaplombował śruby na gaźnikach, zchamowali go wstawili papiery poszedł na przegląd i do WK tam bez problemu zmienili w dowodzie liczbę kW.

Po odblokowaniu może zostać sobie wbite te 35kW komu to przeszkadza ? Jak jeździsz na pełne A to Ci to lotto nawet jak coś się wypieroni, gorzej jak jeździsz na A2 i się coś wypieroni a Ty masz pełna moc :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.