Skocz do zawartości

(K) Bandit 400

Gość Janrazdwa
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć Wszystkim , jak w temacie szukam dobrego i sprawdzonego Bandita 400, fajnie gdyby był ogarnięty przez kogoś z forum :) Najlepiej z małopolski ale jak było by coś na co naprawdę warto zwrócić uwagę z całej Polski to chętnie rozważę :) Oczywiście panowie jeśli macie informacje o fajnym sprzęcie to pisać śmiało. Strzałka :)( Zapraszam na priv jeśli ktoś potrzebuje pomocy  w sprawie motocykli ubiegłego wieku :) 

Patrząc na Twój wiek mogę śmiało wywnioskować, że szukasz czegoś czym pośmigasz na kategorię A2? Na całym Naszym rynku znajdziesz może ze dwie sztuki, które łapią się na < 35kw w dowodzie. Wybór masz bardzo mały. Osobiście kupiłem B4, który ma 37kw i uwierz.. z wydziałem komunikacji nie wygrasz. Bierz pod uwagę, że jakiego byś nie kupił to zawsze dołożysz. Z częściami nie ma problemu.

http://olx.pl/i2/oferta/suzuki-gsf-400-bandit-gs-500-cb-500-xj-600-CID5-IDemXjp.html#:119a50757e

Z małopolski tylko ten.. tak jak mowilem, 37kw. Cena dość wysoka, ale warto by bylo ogladnac ta sztuke.

Mogę z Tobą pojeździć pooglądać :) w końcu prawie sąsiad :D

Edytowane przez Gruby96

Patrząc na Twój wiek mogę śmiało wywnioskować, że szukasz czegoś czym pośmigasz na kategorię A2? Na całym Naszym rynku znajdziesz może ze dwie sztuki, które łapią się na < 35kw w dowodzie. Wybór masz bardzo mały. Osobiście kupiłem B4, który ma 37kw i uwierz.. z wydziałem komunikacji nie wygrasz. Bierz pod uwagę, że jakiego byś nie kupił to zawsze dołożysz. Z częściami nie ma problemu.

http://olx.pl/i2/oferta/suzuki-gsf-400-bandit-gs-500-cb-500-xj-600-CID5-IDemXjp.html#:119a50757e

Z małopolski tylko ten.. tak jak mowilem, 37kw. Cena dość wysoka, ale warto by bylo ogladnac ta sztuke.

Mogę z Tobą pojeździć pooglądać :) w końcu prawie sąsiad :D

oo super, wielkie dzięki za fatygę podbijesz do mnie na priv ? :) Moc nie koniecznie musi się mieścić w 35kw z rejestracją u mnie nie będzie problemu, z pewnością zarejestrowałbym też zdławionego b6 ale stawiam raczej na rozsądek :)  znalazłem coś takiego http://olx.pl/oferta/suzuki-bandit-gsf-400-CID5-IDe74WX.html#c1f91c15b8 wygląda on na wersje ,,V,, czy jakoś tak 

Napisz na priv jak masz sprawę to się zgadamy :)

Jak nie ma problemu z większą mocą to masz wiecej sztuk do ogladniecia. Ta co wstawiles.. moim zdaniem 100% malowany.. nie wystepowal w takiej kolorystyce z tego co wiem. Wersja VC ma czerwona pokrywe silnika ale silnik ze zmiennymi fazami jest bardziej wyzylowany. Ja mam ta "slabsza wersje", ktora na obrotomierzu ma 16k a nie 18. Mocy mu nie brakuje, a jednak silnik jest mniej "wyciagniety". Czasem nie sugeruj sie wygladem bandita, lepszy taki ktory bedzie mial zniszczony lakier a serducho zdrowe.

Napisz na priv jak masz sprawę to się zgadamy :)

Jak nie ma problemu z większą mocą to masz wiecej sztuk do ogladniecia. Ta co wstawiles.. moim zdaniem 100% malowany.. nie wystepowal w takiej kolorystyce z tego co wiem. Wersja VC ma czerwona pokrywe silnika ale silnik ze zmiennymi fazami jest bardziej wyzylowany. Ja mam ta "slabsza wersje", ktora na obrotomierzu ma 16k a nie 18. Mocy mu nie brakuje, a jednak silnik jest mniej "wyciagniety". Czasem nie sugeruj sie wygladem bandita, lepszy taki ktory bedzie mial zniszczony lakier a serducho zdrowe.

Okej jak znajdę coś ciekawego i będę 100 % zdecydowany to napiszę zaczerpnąć porady :) Strzała !! :) i dzięki wielkie za fatygę ;)

A b6 czasem nie chcesz?

a moze byc troche obtarty? 

a moze byc troche obtarty? 

Lepszy obtarty niż zatarty :D

a posiadam takiego i mysle o sprzedazy bo zona chyba jednak nie bedzie na nim jezdzila. najbardziej to mozna sie do wygladu przyczepic. nie jest w stanie idealnym zapewniam gdyz sluzyl mi do nauki jazdy bardziej wolalem zadbac o stan techniczny niz o wyglad, prawy dekiel przytarty po polozeniu na prawy bok na winklu przy minimalnej predkosci i obtarcia czy ryski na lakierze. krzywa chlodnica ale to juz po poprzednim wlascicielu bo lezal na lewej stronie. pisz co cie interesuje konkretnie

kiedys juz wystawialem na pbc ale temat jakos zaginal w tlumie ze sprzedaza mi sie nie spieszylo bo nie mam parcia na kase a nawet na allegro itp nie wystawialem

Edytowane przez johnny

a posiadam takiego i mysle o sprzedazy bo zona chyba jednak nie bedzie na nim jezdzila. najbardziej to mozna sie do wygladu przyczepic. nie jest w stanie idealnym zapewniam gdyz sluzyl mi do nauki jazdy bardziej wolalem zadbac o stan techniczny niz o wyglad, prawy dekiel przytarty po polozeniu na prawy bok na winklu przy minimalnej predkosci i obtarcia czy ryski na lakierze. krzywa chlodnica ale to juz po poprzednim wlascicielu bo lezal na lewej stronie. pisz co cie interesuje konkretnie

kiedys juz wystawialem na pbc ale temat jakos zaginal w tlumie ze sprzedaza mi sie nie spieszylo bo nie mam parcia na kase a nawet na allegro itp nie wystawialem

Podeślij mi na priv fotki i ew cenę ;) 

ok poszukam i jutro ci podesle chyba ze maila podasz

• 2 weeks later...

ja mam gska 500e, trochę większy niż b4... no i drugi koniec Polski :P

POLECAM

Cześć niestety szukam tylko b4 :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.