Skocz do zawartości

Kupię 600N, Z Lat 2000-2004.

Jurand
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam Bandziora.

Wyłącznie olejowa N-ka wchodzi w grę.

Zdrowy silnik, proste zawieszenie, zadbany, niezbyt poobijany :) Najchętniej w czarnym lakierze.

Cena - do 8.000PLN, w zależności od stanu, przebytych ostatnio serwisów/wymian i doposażenia (gmole, kufer, szyba....).

Może ktoś z Was przesiada się na inny sprzęt?

Będę wdzięczny również za sprawdzone cynki...

Jeśli ramy rocznikowe nieco rozszerzysz, to mam czerwoną nke z 98. Kupiłem 1250 i 600seta jest na sprzedaż

Również mam do sprzedania 600 N po zakupie 1250 jest do sprzedania. 600 w moich rekach 8lat .

Hejka, ja również ma do sprzedania swojego. Kolor czarny oczywiście, w zeszłym tygodniu wymieniłem olej z filtrem więc spokojnie polatasz nim cały sezon w zeszłym roku nówka opona na tył, dwa lata temu kompletny napęd. Co wiosna olej zmieniany. Mam go już prawie 4 lata, nigdy mnie nie zawiódł. Przejechane ma 40k km z czego moje jest 10k. Nie posiadam żadnych crashpadów ani kufrów czy też owiewki bo uważam, że jak Bozia stworzyła do w fabryce Suzuki tak musi zostać na amen :P Rocznik 2002, jeśli jesteś zainteresowany zapraszam. LwG!

W dziale sprzedaż masz zadbaną N-kę z 2000 tylko że czerwona ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.