Skocz do zawartości

Nietypowe Motocykle

darekb1
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie wynalazłem coś takiego : Recydywista :

Krótki dokument o Recydywiście - unikatowym motocyklu typu custom, który jest pierwszym na świecie wytatuowanym motocyklem.

Film pokazuje i wyjaśnia proces konstrukcji maszyny, poczynając od pomysłu, przez wykonywanie tatuaży and i wszystkich funkcjonalnych elementów konstrukcji wyrażających nazwę motocykla, aż po jego premierę na London Tattoo Convention, najbardziej prestiżowym konwencie tatuaży na świecie.

Od czasu premiery Recydywista otrzymał 8 nagród, w tym nagrodę “Best Paint” na największych targach motocykli customowych na świecie i 2 nagrody - "Best Custom" oraz Nagrodę Publiczności na największym zlocie motocyklowym w Europie.

THE RECIDIVIST:

Koncept, projekt i konstrukcja: Game Over Cycles

Tatuaże:
Tomasz Lech - Individuum Studio
Krzysztof Królak - Rock'N'Roll Tattoo&Piercing

DOKUMENT:

Zdjęcia:
Tomasz Pulsakowski
Dennis Hemstedt
Paweł Misztal

Muzyka: Adam Waleszyński (www.waleszynski.com)

Edit&Post: Tomasz Pulsakowski

Tłumaczenie: Krzysztof Bienkiewicz

Nie wiedziałem gdzie wrzucić więc jak ktoś ma jakiś pomysł to proszę o przeniesienie :)

Edytowane przez radzior

Czy tylko mi się wydaje czy ten filmik był wczoraj  na forum gdzieś?:P

Czy tylko mi się wydaje czy ten filmik był wczoraj  na forum gdzieś? :P

nie wiem , ja nie widziałem, ale wyczaiłem go na joemonster - może tam też go widziałeś? :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.