Skocz do zawartości

[K] Tankpad Pbc

Hirad
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie, Panie!

W związku z niezbyt okazałem stanu tankpada na moim Bandicie, rozważam kupno czegoś nowego.

Pierwsze życzenie które przyszło mi do głowy to tankpad PBC. Stąd moje pytanie / prośba:

Czy posiada ktoś na zbyciu, niepotrzebny czarny / szary / czerwony tankpad PBC? Bardzo chętnie przygarnął bym, na warunkach uzgodnionych z drugą stroną, tenże.

Ciśnienia jakiegoś strasznego nie mam, ale jakby u kogoś leżał zapasowy i się kurzył... sami wiecie jak jest.

I ja zgadzam się, że handel gadżetami jest bardzo niemile widziany, ale nie będzie to z mojej strony proceder powtarzany na większą skalę ;)

Z góry dzięki za pomoc i byle do wiosny! ;)

EDIT: Na prośbę Neonkina otwieram temat ;) więcej info na końcu

Edytowane przez Hirad

z tego co się orientuję to ostatnia partia tankpadów była z wypisanymi imionami/nickami 

to chyba nie chciał byś takich 

pewnie znajdzie się ktoś kto sprzeda tankpada...razem z motocyklem :P

z tego co się orientuję to ostatnia partia tankpadów była z wypisanymi imionami/nickami 

to chyba nie chciał byś takich 

Nie wiem na pewno, ale wydaje mi się, że tam była opcja: kto chciał miał z nickiem, kto nie chciał miał "pusty", ale mogę się rzecz jasna mylić.

Jeśli faktycznie tak jest, to temat umrze tak czy inaczej ;)

Na "pusty" trzeba było mieć VIPa.

Na "pusty" trzeba było mieć VIPa.

Możliwe ;)

Ale to daje promyk nadziei, że jakiś VIP takowy tankpad znajdzie.

Napisz do: Bezem

Dostał kiedyś mój tankpad bez nicka. Czy go nakleił, nie wiem. Odkąd menda ma z flaszką swoja wpaść, nie daje znaku życia.

Edytowane przez krynio

Ja jeszcze swojego nie przykleiłem... ale jako że z nickiem, to czy do mnie należałoby 50% motocykla? ;)

Wysłano ze srapatalka

Panowie, Panie!

W związku z niezbyt okazałem stanu tankpada na moim Bandicie, rozważam kupno czegoś nowego.

Pierwsze życzenie które przyszło mi do głowy to tankpad PBC. Stąd moje pytanie / prośba:

Czy posiada ktoś na zbyciu, niepotrzebny czarny / szary / czerwony tankpad PBC? Bardzo chętnie przygarnął bym, na warunkach uzgodnionych z drugą stroną, tenże.

Ciśnienia jakiegoś strasznego nie mam, ale jakby u kogoś leżał zapasowy i się kurzył... sami wiecie jak jest.

I ja zgadzam się, że handel gadżetami jest bardzo niemile widziany, ale nie będzie to z mojej strony proceder powtarzany na większą skalę ;)

Z góry dzięki za pomoc i byle do wiosny! ;)

Lezy u mnie bez nick-a.Jak czerwoni się zgodzą i ustalę z nimi cenę minimalną to mozemy ponegcjowac.Nadwyzka na serwer....

Lezy u mnie bez nick-a.Jak czerwoni się zgodzą i ustalę z nimi cenę minimalną to mozemy ponegcjowac.Nadwyzka na serwer....

Super! Nie chciałbym wybrzydzać, ale upewnię się tylko: jest szary / czerwony? ;)

Czekam tak czy inaczej na info!  :tancze:

Że tak powiem - jeśli nie jesteście pewni, to obgadajcie szczegóły na PW :lol: 

Wtedy żaden czerwony nawet się nie dowie ;) 

Jeśli o mnie chodzi, to przeszkód nie widzę :) 

Tylko uważaj, Cysiu, Hirad to Chytrus z Radomia! :lol: 

Tylko uważaj, Cysiu, Hirad to Chytrus z Radomia! :lol:

No masz Ci los! ;) Co zrobię? Takim mnie Boże stworzyłeś, takim mnie masz ;)

ja mam czarny albo szary bez nicka, jakoś tak mi bardzo na nim zależało, że chyba sporo za niego zapłaciłem, a ostatecznie go nawet nie przykleiłem

• 2 weeks later...

Ogarnięte ;) temat zamykam

• 1 year later...

Halo,
Podepnę się pod temat Hiradka.
Ma ktoś jeszcze czarny tankpad z logiem PBC?
Jestem fanem forum a z jakiś niewytłumaczalnych powodów sobie nie zakupiłem  :glupek2: 

Mój jest zryty już i go zerwałem. Teraz liczę na łut szczęścia
Byłbym wdzięczny :)

a może by tak reaktywacja forumowego gadżetu. Tankpad-a z logiem  PBC zapewne nie jeden by chciał. Ktoś coś wie jak i do kogo uderzyć w tym temacie?

Wiem kto ma mojego czerwonego tank pada bez nicka. Pewnie nie założył go do te pory bo ma niebieskie moto. Dowiem się.

Wiem kto ma mojego czerwonego tank pada bez nicka. Pewnie nie założył go do te pory bo ma niebieskie moto. Dowiem się.

Bardzo Ci dziękuję za zaangażowanie.

Ja wiesz brałem udział w żarciku Tomka i o dziwo udało mnie się wygrać :) Więc bardzo Ci dziękuję.

Może by tak wystawić Twój na aukcję bo paru chętnych było ;)

Jeszcze raz podziękował

Hiradku, z mojej strony można zamknąć temat :)

Zamykam więc! ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.