Skocz do zawartości

Suzuki Bandit Gsf 1200 S 2006 Rok Siedlce (Mazowieckie)

grucha
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ;)

Ktoś kojarzy, zna, oglądał może? 

Jako że dopiero od 2 dni przeglądam serwisy aukcyjne to nie mam pojęcia czy długo wisi ogłoszenie. 

Tematu z oceną akurat tego egzemplarza nie widziałem (chyba że przy ocenie był podany tylko link a ten wygasł).

Wszystkie rady, sugestie bardzo mile widziane. Bo moja wiedza o banditach skończyła się na roku 2004 ;)

Czy kasa na ten rocznik nie jest za mała/duża jak na golasa wyposażenia.

Jeszcze się nie kontaktowałem ze sprzedawcą, jak niczego niepokojącego nie dostrzeżecie to poproszę o dokładniejsze zdjęcia napędu, tarcz itd. I będę myślał o oględzinach na żywo :)

By dalej nie przeciągać przejdę do rzeczy. 

Treść ogłoszenia:

Witam do sprzedania mam GSF 1200 rok 2006 jeden z ostatnich nie zawodnych olejków w nowej budzie ( kolorystyczna seria limitowana). Kolor czarny metalic. Sprowadzony do Polski 12.03 2013r. Ładny wygląd piękne brzmienie. Nowy akumulator. Na początku zeszłego sezonu wymieniony układ napędowy, olej wraz z filtrem. Motor nie jest nowy i niestety posiada parę drobnych mankamentów. Więc cena podlega rozsądnej negocjacji. Nowy niestety tylko w sklepie ;) Masz pytania? Pisz, dzwon odpowiem na wszystko. tel. . Możliwa zamiana na coś ciekawego. inne moto, auto,quada, zabytek a nawet auto 4x4. W podobnej cenie. Cena przy zamianie 10 500

Link do ogłoszeń:

http://olx.pl/oferta/suzuki-bandit-suzuki-bandit-gsf-1200-s-2006-rok-CID5-IDet7q7.html

http://otomoto.pl/oferta/suzuki-bandit-suzuki-bandit-gsf-1200-s-2006-rok-ID6yjdRd.html#e0b2d0b821

358078143_1_1000x700_suzuki-bandit-suzuk

358078143_2_1000x700_suzuki-bandit-suzuk

358078143_3_1000x700_suzuki-bandit-suzuk

358078143_4_1000x700_suzuki-bandit-suzuk

358078143_5_1000x700_suzuki-bandit-suzuk

358078143_6_1000x700_suzuki-bandit-suzuk

Edytowane przez Krzysztof

Zdjęcia są kiepskiej jakości i trudno się dopatrzyć szczegółów, ale motocykl ma za sobę nie jedną i nie dwie przygody :D Dekiel prawdopodobnie ucierpiał zanim założone zostały crashe. Urwany podnóżek kierowcy z prawej strony - zastąpiony jakimś innym. Silnik mógł być już wyciągany z ramy (popatrz te śruby na dole). Przydarta czacha z prawej, pomalowane boczki - to logiczne.

Motocykl ma prawdopodobnie dużo większy przebieg, niż deklarowany. Śruby są bardzo zaśniedziałe, więc jak na motocykl z Francji, użytkowany cały rok, to przebieg mały. Przyjrzałbym się tarczom, bo na zdjęciach sprawiają wrażenie zmęczonych. Blachy na setach mają wyraźne ślady zużycia. Napęd naciągnięty jak guma od majtek.

Jeszcze mnie coś zastanawia: przy uchwycie pasażera brakuje kołków na siatkę - są zastąpione śrubami, więc motocykl mógł mieć założony jakiś stelaż i po jego zdjęciu trzeba było czymś te śruby zastąpić - więc podejrzewać można dłuższe trasy. Kanapa też przerobiona dla większej wygody pasażera mogła być na dłuższe trasy. Mocowanie tablicy rejestracyjnej - przerobione, brak oświetlenia tablicy, kierunki z przodu oryginalne, a z tyłu akcesoryjne, więc oryginalne mogły by być przełożone do stelaża, jeśli takowy był.

Jest też opcja, że całość jest po prostu posztukowana po jakiejś przygodzie.

Natomiast ostatni właściciel to mistrz prostej - patrz na paski strachu, tylna opona zjedzona na środku :D

Bądź czujny, jeśli masz zamiar oglądać ten motocykl.

Mam rzut beretem takze jak bys chcial sprzedajacemu zrobic jesien sredniowiecza na ogledzinach to dzwon :D

No i na zdjęciach nie widać dokładnie lewej strony. Jeszcze lewy przedni kierunek jest wygięty

Ogłoszenie wisi długo pamiętam ten motocykl jak szukałem wody ;) specyficzne malowanie 

Dzięki panowie za szybkie i rzeczowe odpowiedzi ;)  

To by było zbyt piękne jakbym po 30min przeglądania ogłoszeń znalazł coś normalnego :P

Edytowane przez grucha

mam wrazenie ze to moto juz sie przewinelo tutaj w dzialach "prosze o ocene'. nawet na 99% byl

W sumie też mam blisko to mogę podjechać. Tylko że po świętach dopiero

no ja mam 50 km do siedlców to w sumie w ramach rozrywki mogę Ci oblukać w wolnej chwili.

Przynajmniej od grudnia wisi na OLX jak szukałem B12 dla siebie.