Skocz do zawartości

Kupię Silnik Do Bandita 600 2003R.

Gość Piter
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jak w temacie poszukuje silnika do mojej 600 o oznaczeniu N721. Może znacie jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę?

W moim najprawdopodobniej zaczyna stukać panewka , więc swój mam na części jak by ktoś potrzebował.

Pozdrawiam

Edytowane przez Piter

Mam silnik ze Stolca. Nie zdążył dostać po dupie. Od maja zeszłego roku są zdjęte gaźniki i airbox i tak sobie to stoi. Chcesz to możesz do mnie wpaść, pomogę Ci wytargać go z ramy i weźmiesz sobie do odpalenia. Ew możesz zabrać aku i odpalimy u mnie.

Dowód, że chodził:

Edytowane przez krynio

Mam silnik ze Stolca. Nie zdążył dostać po dupie. Od maja zeszłego roku są zdjęte gaźniki i airbox i tak sobie to stoi. Chcesz to możesz do mnie wpaść, pomogę Ci wytargać go z ramy i weźmiesz sobie do odpalenia. Ew możesz zabrać aku i odpalimy u mnie.

Najpierw niech poprawi przywitanie, bo przy takim jakie napisał to musiałbyś poszukać takiego z korbą na wierzchu :D

Owca, masz rację.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.