Skocz do zawartości

Szukam Pomocy Z Okolic Gliwice - Chodzi O Pożyczenie Siodła Na 1 Dzień

ilm
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

sprawa jest zabawna. 24go marca oddałem do przeszycia siodło do GORJAN. jednocześnie od poniedziałku tego tygodnia dzwonie do baby z pytaniem czy będzie gotowe i odeśle mi tak żebym na 9go zdążył na moto szkołę w Jaworznie. no spoko spoko. no i nie dość że wysłała mi na adres firmy a nie na adres korespondencji to dzisiaj jest czwartek w nocy a ja tego siodła nie mam. wolę się asekurować i poprosić osobę która jest właścicielem gsx 1250 lub bandita 1250 z okolic Gliwic, katowic, tychów czy nie użyczy mi siodła na jeden dzień gdybym nie dostał na czas mojego przeszytego (choć nadal liczę że jutro dojdzie i sprawa będzie nieaktualna). miałby za to czteropak dobrego browara.

pzdr

u mnie spasowała się kanapa z radziorrowego - więc starsze modele też pasują (1200/2006)

byłbym bliżej miałbyś moją

Mam nadzieję że przyślą Ci twoje siodło albo ktoś Ci pożyczy. Ja mam 1 generację wiec nie będzie pasowało.

na szczęście temat nieaktualny. siodło otrzymałem, jeszcze dzisiaj zrobię fotki. pzdr. temat do zamknięcia.

To se go zamknij. U góry pierwszego postu masz moderacje (nie dziekuj)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.