Skocz do zawartości

Bandit Gsf650S Abs (2005) Gdańsk

ni_knight
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

[EDIT]  Motocykl sprzedany kuplowi z pracy. Jestem pewnien że będzie zadowolony. Nic nie ukrywałem i sprzedałem pewniaka :)

Hej,

Sprzedam mojego Bandita GSF650S. Jestem właścicielem już 5 lat. Kupiłem go od kolegi z forum PBC.

Motocykl jest prosty, za mojej kadencji nigdy nie dotknął gruntu. Wszystkie plastiki są oryginalne i nie klejone. Ze względu na gmole i ABS jest to też świetny wybór na pierwszy motocykl. W każdym razie ja na nim zaczynałem i bardzo fajnie się jeździło. Posiadam całą historię serwisową i spalania na autocentrum.pl od 2011 roku. Dysponuję także historią poprzednika. Przed sezonem wymieniłem olej. Od 5 lat jeżdże na pełnym syntetyku Motul 7100.

Aktualne zdjęcia są w mojej galerii:

https://polishbanditcrew.pl/garage/vehicle/710-suzuki-bandit-gsf-650-s/?tab=images

Moto już wisi na Allegro: http://allegro.pl/suzuki-bandit-gsf650s-abs-prywatny-i6135612746.html

- Cena dla PBC:  8500zł

- Model:              Suzuki Bandit GSF650S ABS

- Rok produkcji: 2005

- Przebieg:         42kkm

- Świeże opony Pirelli:

- przednia 2014, przejechane 5kkm

- tylna 2015, przejechane 2.5kkm

- Akcesoria:

- Gmole Heed

- Kufer centralny z płytą i stelażem

- Podgrzewane manetki Oxford Sport  

- Olejarka Scottoiler

Posiadam też śruby i oryginalne manetki w razie gdyby ktoś chciał wrócić do oryginału.

Polecam,

Szymon

Tel. 503-685-085

Edytowane przez ni_knight

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.