Skocz do zawartości

[K] Nie Ssącego Bandit`a 650 (Edit: Gaźniki Też Wchodzą W Grę)

fatwarrior
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie, zainteresowany jestem kupnem bandit`a na wtrysku 650 (najlepiej golas), czemu akurat wtrysk ? taki kaprys.

Budżet 10k, najchętniej czarny (najbardziej do mnie przemawia).

Mile widziane:

-gmole,

-centralny kufer

-alarm

-ograniczenie <= 35kW, bądź namiary gdzie  dobrze dławią w warszawie (tak aby przy rejestracji na a2 za bardzo nie zrzędzili)

--edit

Poszperałem, ułożyłem tarota i wyszło, że gaźniki nie są w cale takie złe, także i zachcianki się zmieniły.

Bandit`a chętnie kupię 650, 2005 i młodszy przy czym chciałbym aby motocykl był już zdławiony <= 35kW (kosztorys z warsztatu przeszedł moje najśmielsze oczekiwania), ewentualnie jak będzie okazja w dobrej cenie na terenie warszawy, bądź bliskich okolic to jestem w stanie rozważyć egzemplarz bez udziwnień zmieniających jego moc aczkolwiek nie jest to preferowane rozwiązanie z uwagi na konieczność przemieszczenia się w wypadku zakupu przynajmniej do najbliższego warsztatu bez uprawnień.

Kolor: najchętniej czarny

Typ: najchętniej naked

Budżet: 10tys

Mile widziane:

gmole,

centralny kufer

alarm

Obszar który najbardziej mi odpowiada to warszawa i okolice, chociaż wiadomo, jak okazja to Polak i na drugim końcu polski nie przepuści.

Także ten jak by ktoś coś słyszał, albo ktoś by odkrył w swoim garażu nadmiarowy zdrowy egzemplarz pasujący do opisu to chętnym.

Edytowane przez fatwarrior

ja mam z gmolami, ale GSa 500 :P

Tak tak, widziałem w dziale sprzedam, fajny, jeszcze pol roku temu brałbym w ciemno, ale całkiem niedawno napaliłem się na bandita, podsycając się myślą, że kolana mi pierdykną przy podkurczonej pozycji na gs`ie jak bym zechciał w trasę się wybrać( coś mam skopane ) a i nie małym co przekłada się na nie małą masę + plecaczek no i gs mógłby być niepocieszony, niczym osioł na arabskim targu, śmiechowo było jak na placu podczas jazd na yamaha 250 skurcz mnie brał podczas skręcania, potem zsiąść z maszyny nie szło, trzeba było się zsuwać. 

z kraszpadami może być?

naturalnie, nie jest to kryterium decyzyjne, zresztą nie planuję zastępować szlifierki motocyklem

no to jeszcze nie pisz posta pod postem (edytuj poprzedni) i będzie ok ;)

na Gieziku jechalim we dwójkę pod Wawę na zlot PBC, fajnie bylo, ja jako plecaczek :D ale faktycznie dla wyższych osób może być nie do końca wygodny... :)

Może bym sprzedał :D 

mam Gmole Givi (dedykowane Do B 6,5)

stalowy oplot przód + tył

tłumik Leo Vince SBK karbon  (wysokie prowadzenie) - także dedykowany do B 6,5

Olejarka łańcucha Scottoiler

Wyświetlacz biegów, osłona chłodnicy z nierdzewki i gniazdo zapalniczki pod kanapą :) 

Obszyta kanapa 

W tamtym sezonie zmieniona tylna opona na Pirelli Angel (stara do wglądu)

Nie mam alarmu- bo ciągnie prąd a nie chce mi się wyciągać aku na zimę :P 

Nie mam kufra bo miałem i sprzedałem :P 

Kolor Blue Napoleon :D  :zakochany:

Pisz na PW jak coś ;) 

Motor kupiony od użytkownika Michał-Łomża,

temat do zamknięcia.

Sam zamknij

Niech służy !!

Enjoy !! :D

Fajnie że znowu poszedł w ręce forumowicza PBC.

Motor kupiony od użytkownika Michał-Łomża,

temat do zamknięcia.

motocykl się mówi :zeby: :zeby:

sam zamykaj swoje tematy.

niech Ci będzie boś nowy.

close.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.