Skocz do zawartości

Kupię Ślimak Prędkościomierza Bandit 600 98R.

Gość kamell78
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. 

Ma ktoś może do sprzedania ślimak prędkościomierza do bandziora z 98r? Szukałem na allegro ale niestety nie ma do tego rocznika. Jeśli ktoś ma na zbyciu działający, to zdecydowanie kupię.

Ciężki temat... Ogólnie to towar bardzo deficytowy... a jak już się pojawia to zazwyczaj cena jak za kawałek plastiku bardzo nie proporcjonalna :oczy: Na allegro trzeba pisać do sprzedających całe moto na części czy nie mają ślimaka i tak aż do skutku :oki: 

Ciężki temat... Ogólnie to towar bardzo deficytowy... a jak już się pojawia to zazwyczaj cena jak za kawałek plastiku bardzo nie proporcjonalna :oczy: Na allegro trzeba pisać do sprzedających całe moto na części czy nie mają ślimaka i tak aż do skutku :oki:

Dzięki za podpowiedź. Nie pomyślałem o moto na części.

A co konkretnie ci się stało . Czy tam gdzie linka wchodzi się ukręciła czy czy to większe kółko się wyrobiło ?

Jak większe kółko Ci się wyrobiło to podeślij mi fotkę na pw jak to wygląda. U mnie w B4 było wyrobione, nie pokazywał dobrze prędkości. Dotoczyłem sobie ząbki i jak nówka :P

Podczas jazdy zaczeła mi skakać wskazówka predkościomierza. Odkreciłem ją chodziła lekko. Zakręciłem ale po ok20 km w ogole przestał działać. Zerwała sie linka. Wsadziłem samą koncówkę w slimak i pokreciłem kołem i obraca sie takimi skokami. Wiec stawiam na slimaka w miejscu gdzie wchodzi linka. Zdejme koło dopiero w piatek wtedy sie na 100% okarze.

W moim przypadku było podobnie . Myk polega na tym że jeśli kółko w środku się wyrobiło da się zregenerować . Przyczyna błaha po prostu  trzeba częściej tam zaglądać i czyścić . Mieszanina piasku ziemi i smaru robi swoje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.