Skocz do zawartości

[K] Wydech Akcesoryjny Bandit 650 2007R

Gość photofun
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć!
Kupię wydech akcesoryjny, chętnie w komplecie z DB killerem do mojego bandyty 650 2007r - wodniak.

Bierz Dominatora,dzisiaj przyszedł mój...ryczy jak głupi.0 kombinacji,wyciągasz z paczki i zakładasz.

Myslalem o dominatorze ale bardzo rozne opinie krążą po sieci o tym sprzęcie...

No i bez db killera na pewno jest za głośny. Chcialbym mieć więcej basu i tylko ciut głośniej :)

Hmmm komin z dolotem i obejmą (okrągły) 449pln+dbkiler(hard) 109pln myślę że się opłaci.Ale Twoja decyzja,ja zadowolony jestem.

Hmmm komin z dolotem i obejmą (okrągły) 449pln+dbkiler(hard) 109pln myślę że się opłaci.Ale Twoja decyzja,ja zadowolony jestem.

Pewnie po pierwszym wrażeniu też byłbym zadowolony. Zastanawiam się tylko nad jakością wykonania - nie chcę żeby po roku mi się rozpadł...

Witam...

Już tutaj na forum pisałem swoje zdanie na temat wydechów Dominator, fakt że o tych produkowanych 3 lata temu. Teraz podobno się poprawiły ale podkreślam że podobno!!! Ja ze swojej strony jeżeli ktoś szuka w wydechu w miarę taniego i porządnego to polecam wydechy firmy Delkevic...

A poniżej wklejam to co napisałem ostatnio...

Z 3 lata temu zastanawiałem nad Dominatorem do mojego jajka GSX 750 F... Cenowo wtedy były bardzo atrakcyjne, jednak pod względem wykonania i dźwięku to już inna sprawa. Na szczęście przed zakupem miałem okazje posłuchać tego wydechu na żywo, akurat w bandycie mojego kolegi. Wrażenia koszmarne... głośny jest i na pewno wzbudzi zainteresowanie na ulicy ale strasznie metaliczny pogłos i zamiast buczeć to tylko i wyłącznie wyje...
Ostatecznie zrezygnowałem z zakupu tego i to chyba na moją korzyść bo w bandziorze kolegi po kilku miesiącach rura dolotowa z wydechu która była w zestawie po prostu strzeliła i ułamała się na pół podczas normalnej przejażdżki... Ogólnie wszystkie mocowania i akcesoria do tego wydechu były tak samo licho zrobione jak sam wydech...

W cenie wydechu Dominatora zdecydowałem się na zakup wydechu firmy Delkevic... Cenowo wyglądało to przynajmniej trzy lata temu identycznie... Jednak wrażenia dźwiękowe były zupełnie inne.  Przejeździłem około 1,5 roku na tych wydechach i byłem zachwycony za cenę 450 zł motocykl dostał takiego fajnego pazura, że aż żal było z niego zsiadać icon_smile.gif...

Samo wykonanie o wiele lepsze od Dominatora, dźwięk również lepszy, ładniej wykonane spawy oraz akcesoria (rury, montaż) oraz moim zdaniem sam wydech o wiele ładniejszy jest - kształtem itp... Szczególnie że do moto można sobie dopasować taki jaki się chce...

Chociaż z tego co ostatnio słyszałem to Dominator ponoć się polepszył, ale samo logo (przynajmniej to stare) na wydechu strasznie odstrasza...
Poniżej przesyłam link strony tej firmy... Jest to firma angielska i towar również wysyłany jest z Anglii:
http://www.delkevic.co.uk/

P.s. tak wyglądał na moim moto: http://www.bikepics....ctures/2598847/

Czytałem wczoraj ten wpis. Niestety ceny chyba się zmieniły to teraz komplety zaczynają się od około 840zł. Wolałbym wtedy dorzucić 150zł i kupić IXIL'a który moim zdaniem dobrze brzmi i łatwiej będzie go sprzadać niż mało znaną markę...

Pewnie po pierwszym wrażeniu też byłbym zadowolony. Zastanawiam się tylko nad jakością wykonania - nie chcę żeby po roku mi się rozpadł...

Dają 5 lat gwarancji

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.