Skocz do zawartości

Kupię Bandita 1250 S Z Abs

slavek
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Jak w tytule. Chętnie przygarnę dużego bandziora "wodniaka".

Koniecznie wersja z owiewką i ABS.

Budżet skromny 13 tys.

Najchętniej okolice Warszawy czy lubelskie ale jak mi zagwarantujesz stan rzeczywisty zgodny z informacją telefoniczną (niekoniecznie idealny ale koniecznie prawdziwy) to pojadę w dowolne miejsce w kraju.

Idź kolego do przywitalni zobacz jak się ludzie poprawnie witają a następnie licz na jakiś odzew.

• 4 weeks later...

Witam!

Jak w tytule. Chętnie przygarnę dużego bandziora "wodniaka".

Koniecznie wersja z owiewką i ABS.

Budżet skromny 13 tys.

Najchętniej okolice Warszawy czy lubelskie ale jak mi zagwarantujesz stan rzeczywisty zgodny z informacją telefoniczną (niekoniecznie idealny ale koniecznie prawdziwy) to pojadę w dowolne miejsce w kraju.

Jak trochę dozbierasz to mam igiełkę  http://otomoto.pl/oferta/suzuki-bandit-1250-abs-full-akcesoria-okazja-osoba-prywatna-ID6ymAqb.html     a z twoim budżetem to raczej szukaj u handlarza oni mają tanie sprawne 

Coś tam jeszcze mogę dorzucić do założonego budżetu ale w tym przypadku to jednak różnica kwotowa jest za duża :)

Nawet do 15 ciężko coś znaleźć sensownego więc pewnie ten sezon będę miał bez moto a na jesieni jak nic się nie pojawi to wezmę CBF 1000 bo pamiętam że na wiosnę było kilka fajnych w tym budżecie tylko że ją szukałem bandyty :)

Edytowane przez slavek

Jak trochę dozbierasz to mam igiełkę  http://otomoto.pl/oferta/suzuki-bandit-1250-abs-full-akcesoria-okazja-osoba-prywatna-ID6ymAqb.html     a z twoim budżetem to raczej szukaj u handlarza oni mają tanie sprawne 

Nie koniecznie. Ja swojego za 13 tys kupiłem. I w całkiem porządnym stanie, z 3 kuframi i paroma innymi dodatkami. Nie od handlarza.

Da się, tylko trzeba poszukać.

Edytowane przez fido-dido

• 3 months later...

Trochę to zajęło ale Fido miał rację. Da się i od motocyklisty tylko nie w środku sezonu.Tak więc nieaktualne. Moto kupione

Napisano z telefona

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.